Ruby Fires gaat verder onder de naam Xaralyn, clean fire system. Xaralyn biedt het vuur van de toekomst! Brandend op bio-ethanol of gecreëerd door een samenspel van waterdamp en licht. Unieke haarden met een energiezuinig en veilig vuur. 

Moderne bio-ethanol en elektrische haarden van Xaralyn

Xaralyn biedt een assortiment veilige en zuinige bio-ethanol haarden en energiezunige elektrische haarden. Daarnaast heeft Xaralyn diverse meubelen en schouwen waar de haarden in geplaatst kunnen worden. Prettige bijkomstigheid is dat u voor een bio-ethanol of elektrische geen schoorsteen of rookkanaal nodig heeft. Dat betekent geen grote verbouwing, maar eenvoudig en snel genieten van een sfeervol vlammenspel. 

Vervang uw open haard met een haard van Xaralyn

Wanneer u een bestaande haard heeft en geen zin heeft in een grote verbouwing, kies dan voor bio-ethanol of elektrisch van Xaralyn. Xaralyn biedt inzethaarden van verschillende formaten die eenvoudig te plaatsen zijn. Houdt u van 'echt' vuur? Kies dan de bio-ethanol brander. Xaralyn heeft speciale inbouw-units ontwikkeld om deze makkelijk te plaatsen. Een rookgasafvoer is niet nodig. 

Elektrisch vuur is het vuur van de toekomst! 

Vindt u sfeer het belangrijkste? Dan kunt u ook kiezen voor een elektrische (LED) haard. De haarden kunnen decoratief gebruikt worden, maar hebben ook een verwarmingselement. Zo kunt u ook nog eens genieten van een aangename bijverwarming. Elektriciteit is dé energiebron van de toekomst. Zo maakt u met een elektrische haard een keuze voor de toekomst. 

Voordelen van Xaralyn sfeerhaarden op een rijtje

  • Volledig te personaliseren
  • Altijd innovatief en vooruitstrevend
  • Sfeerhaarden zonder rookkanaal
  • Makkelijk en veilig te installeren
  • Veiligheid en kwaliteit staat voorop
 

Xaralyn in de showroom van Harlekijn

In onze showroom vindt u diverse toestellen van Xaralyn. Wilt u meer weten over de elektrische haarden en de bio-ethanol haarden van Xaralyn? Breng een bezoek aan onze uitgebreide showroom. Onze adviseurs voorzien u graag van goed en eerlijk advies.