“Hoewel het hartje zomer is en we genieten van de zon, kunnen we ons nu al verheugen op de eerste koude dag dat we de haard kunnen gebruiken.”

Thomas en Nadia van Ede begonnen een aantal weken geleden in de showroom van Harlekijn hun zoektocht naar de perfecte haard . “We waren verrast door het veelzijdige aanbod, maar gelukkig hadden we van tevoren al bedacht hoe onze haard eruit moest zien. Dat maakte het zoeken makkelijker,” vertelt Nadia. Ze deelden hun wensen en verlangens met de adviseur en samen maakten ze een rondje door de showroom. De adviseur van Harlekijn liet hen de haarden zien die voldeden aan hun wensenlijstje en al gauw werd duidelijk dat de Bellfires Smart Bell 75/70 het beste bij de familie Van Ede paste.

  

“We waren op zoek naar een moderne gashaard met een mooi vuurbeeld”, aldus Nadia. Met de Smart Bell 75/70 kan de familie Van Ede genieten van een heerlijke warmte en een realistisch vlammenspel met maar één druk op de knop. Deze haard is namelijk voorzien van een Premium Fire brander. Deze brander biedt een levensecht vuurbeeld door de brandende houstammen en het gloeiende kolenbed. Daarnaast is deze brander ook schakelbaar, zodat het toestel perfect te gebruiken is tijdens minder koude dagen.

 “De adviseur heeft ons perfect begeleid in onze zoektocht naar een haard. Hij voorzag ons van goed advies en hield ons telkens op de hoogte van de ontwikkelingen. De haard werd professioneel geïnstalleerd door monteurs die er echt verstand van hadden. Daardoor is de haard strak ingebouwd en werkelijk een sfeervolle toevoeging voor onze kamer.” Thomas: “Het klinkt misschien gek, maar we kijken stiekem al uit naar de eerste koude dag waarop we de haard kunnen gebruiken.