Tevreden klanten, daar doen we het voor! Ons doel is dat u helemaal tevreden bent over het geleverde werk en dat u intens kan genieten van uw nieuwe haard of kachel.

Deel foto's van uw haard geplaatst door Harlekijn

En natuurlijk vinden we het leuk om foto's en reviews van u te ontvangen voor plaatsing op onze website. Wij zijn trots op ons werk en als de klant dan ook nog eens zijn tevredenheid laat zien, weten we dat we de goede koers varen. Heeft u een foto die u met ons en onze potentiële klanten wil delen? Mail dan naar communicatie@huisenhaard.nl. 

"Expertise en vakkundigheid bij Harlekijn"

Zo ontvingen wij de volgende foto's van een nieuw geplaatste Bellfires View Bell Vertical haard. "Dank zij jullie expertise en vakkundigheid is het eindresultaat geweldig geworden. We zijn er erg blij mee", laat deze klant weten.

Moderne 3-zijdige gashaard van Bellfires

De Bellfires View Bell Vertical is een moderne 3-zijdige gashaard met een schitterend vlambeeld. Deze haard kan strak ingebouwd worden, zodat de aandacht uitgaat naar het levendige vlammenspel. U heeft keuze uit verschillende achterwanden, branderdecoratie en kaders. Zo kunt u de haard samenstellen die helemaal aansluit op uw wensen en interieurstijl. 

Ontdek onze uitgebreide collectie gashaarden

Wilt u meer weten over de Bellfires View Bell Vertical of de andere gashaarden in onze collectie? U bent van harte welkom in onze sfeervolle showroom in Beneden-Leeuwen. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van haarden en kachels en delen graag in hun kennis. Onder het genot van een kopje koffie maakt u uw wensen kenbaar en gaat de adviseur met u op zoek naar de haard van uw dromen.