Is uw woning gasloos en bent u op zoek naar een sfeervol vuur? Wilt u liever geen rookkanaal laten plaatsen, maar wel die gezelligheid in huis die vuur met zich meebrengt? Laat u verrassen door de bio ethanol haarden in ons assortiment, zoals de Planika haarden. 

Bedien de Planika haard via de Wifi module

Wij houden ons assortiment up-to-date en krijgen met enige regelmaat nieuwe merken in onze showroom. Vanaf eind juli vindt u bij ons de bio ethanol haarden van Planika. Deze bio ethanol haarden zijn voorzien van een gepatenteerd verbrandingssysteem dat zorgt voor een zuivere verbranding. Deze bio ethanol haarden beschikken over een volledige automatische ontsteking en doving. Zo kunt u eenvoudig via de Wifi module de haard ontsteken en zelf de hoogte van de vlammen instellen. 

Geniet van een zeer breed bio ethanol vuur

Heeft u een restaurant of een bedrijfspand dat wel wat extra sfeer kan gebruiken? Met de Fire Line Automatic 3 (FLA 3) kan een lengte gerealiseerd worden van maar liefst 8 meter door verschillende units aan elkaar te schakelen. Stelt u zich eens voor, een vuur van maar liefst 8 meter breed! Liever iets minder breed? De Fire Line Automatic 2 (FLA 2) is beschikbaar in elke gewenste afmeting met een maximale lengte van 3 meter. 

Geen rookkanaal nodig voor een bio ethanol haard

Wanneer u kiest voor een bio ethanol haard is het niet nodig om een rookkanaal te laten plaatsen. Wilt u een Planika haard in uw keuken, slaapkamer of kantoor aan huis? Het is vrij eenvoudig te realiseren met een bio ethanol haard van Planika! Geniet in uw keuken, slaapkamer of kantoor aan huis van de gezellige sfeer van vuur. Planika bio ethanol haarden zijn innovatieve, technologisch geavanceerde haarden voor eigentijds gebruik. De haarden hebben een moderne, elegante uitstraling en voorzien van een uniek design. 

Ontdek de veelzijdige Planika haarden bij Harlekijn

Wilt u zelf de veelzijdigheid van de Planika bio ethanol haarden ervaren? Vanaf half september vindt u Planika bij ons in de showroom. Maar natuurlijk vindt u bij ons ook houtkachels, pelletkachels, gashaarden en elektrische haarden. Wilt u meer weten over ons uitgebreide assortiment? Bezoek onze veelzijdige showroom en laat u informeren door onze verkoopadviseur. De koffie staat klaar.