Wilt u eenvoudig en snel genieten van vuur, zonder grote aanpassingen of verbouwing? Kies dan voor elektrisch. Bijvoorbeeld de Dimplex Cassette 500. Deze haard is in onze showroom te bewonderen! 

Met een elektrische kachel klaar voor de toekomst

Elektriciteit is één van de belangrijkste energiebronnen voor de toekomst. Met een elektrische haard of kachel in uw interieur bent u verzekerd van een oplossing die past in alle toekomstige denkbeelden. Moderne technieken, met of zonder warmte, het is allemaal mogelijk. 

Eenvoudig genieten met de Dimplex Cassette 500

Elektrische haarden en kachels zijn sterk in opmars en volop in ontwikkeling. Bij de meest innovatieve modellen wordt gebruik gemaakt van waterdamp voor een realistisch vlammenspel. De Dimplex Cassette 500 is voorzien van de Opti-myst techniek. Het 3-dimensionale vuurbeeld met rookeffect zorgt voor een levendig vuurbeeld. 

Samenspel van water en Led lampen

Het vuurbeeld wordt opgewekt door een samenspel van water en Led lampen. Dat maakt dat de haard energiezuinig is en relatief lang meegaat. Doordat een sound module is toegevoegd, worden alle zintuigen geprikkeld. Het geluid is eenvoudig in volume regelbaar. Het enige dat nodig is om het vuur van een elektrische haard tot leven te roepen, is een stopcontact. 

Creatieve vrijheid bij de plaatsing van een elektrische haard

Omdat de cassettes inbouwunits zijn, is het mogelijk om deze in iedere gewenste setting te plaatsen. De meeste haarden worden in de woonkamer geplaatst. Maar wilt u een unieke plaats zoals de slaapkamer of badkamer? Kies dan voor de Cassette 500

Combineer cassettes voor een groot vuur

Spreken de eigenschappen van de Cassette 500 u aan, maar bent u op zoek naar een groter vuur? De Cassette 1000 is 1 meter breed en ook te combineren met de Cassette 500. Zo kunt u precies kiezen hoe groot uw haard moet zijn. Wilt u meer weten over de Cassette 500 of de andere elektrische haarden van Dimplex? Breng een bezoek aan onze showroom. Onze adviseur voorziet u graag van meer informatie.