De GP60/79F van Kalfire brandend bewonderen? Het kan nu bij Harlekijn! Deze schitterende fronthaard is namelijk nieuw in onze showroom.

De Kalfire GP60/79F is een moderne fronthaard met verticaal zicht op de vlammen. Kalfire maakt bij deze gashaard gebruik van de modernste technieken, zodat u optimaal kunt genieten van warmte en vuur. De prestigebrander is een innovatieve, gepatenteerde brander en zorgt voor een ongekend realistisch houtvuurbeeld. De branders zijn geïntegreerd in de keramische houtstammen die in piramidevorm zijn opgestapeld. 




Optioneel kunt u de haard uitbreiden met de Natural Spark Generator (NSG). Deze technologie zorgt ervoor dat er in de haard levensechte vonkjes uit de brandende vlammen opstijgen en langzaam verbranden. Nog een tikkeltje luxer? Kies dan ook voor de hybride functie. De haard wordt dan voorzien van Led-verlichting in het branderbed.

Ervaar zelf de warmte en sfeer van dit realistische vuur in onze veelzijdige showroom in Beneden-Leeuwen. Onze adviseur vertelt u graag meer over de mogelijkheden van de Kalfire GP60/79F.