Wilt u genieten van een schitterend vlammenspel? Van een vlammengloed die bezit neemt van de Kamer? Dan is er de Kalfire GP115/55S! Nieuw in onze showroom!

Wilt u drie kanten vuurzicht zodat u optimaal kunt genieten van de warmte en sfeer van het vuur? Ontdek dan de mogelijkheden van de Kalfire GP115/55S. Misschien is deze veelzijdige gashaard van Kalfire wel uw droomhaard! Deze sfeervolle haard is nieuw in onze showroom te bewonderen. Kom daarom naar Beneden-Leeuwen om deze schitterende haard zelf te zien en te ervaren.

De GP115/55S is een moderne 3-zijdige gashaard van Kalfire waarbij de volledige aandacht gaat naar de vlammen. Door de 3-zijdige ruit heeft u van meerdere kanten goed zicht op het vuur. Door het gebruik van moderne branders is deze gashaard niet te onderscheiden van een authentiek houtvuur. Kalfire houdt van vuur en wil ook in gashaarden die intense vuurbeleving creëeren. Daar is Kalfire zeker in geslaagd met de GP115/55S! De prestigebrander is een innovatieve, gepatenteerde brander en zorgt voor een realistisch vuurbeeld. 

Optioneel kunt u deze haard uitbreiden met de Natural Spark Generator (NSG). Deze technologie zorgt voor leensechte vonkjes die uit de brandende vlammen opstijgen en langzaam verbranden. Zo wordt het vuur nog echter! Nog een tikkeltje luxer? Dat kan! Kies voor de hybride functie, zodat de haard voorzien wordt van Led-verlichting in het branderbed. 

U bent van harte welkom in onze uitgebreide showroom in Beneden-Leeuwen om deze haard zelf te zien en ervaren. Onze adviseur vertelt u graag wat er allemaal mogelijk is met deze schitterende gashaard. We hopen u binnenkort te begroeten.