Wilt u dat uw kachel of haard op de juiste manier geïnstalleerd wordt, zodat u op een verantwoorde manier kunt genieten van een sfeervol vuur?  Laat de opgeleide monteurs van Harlekijn dan hun werk doen. Voor de installatie van een haard of kachel hebben wij vakkundige monteurs in dienst, die op een professionele manier de volledige installatie verzorgen. 

Voor het plaatsen van de haard komt de monteur eerst een keer om de situatie te beoordelen en te zien wat er nodig is voor een juiste plaatsing. Voor elke kachel en situatie gelden namelijk andere specificaties en eisen. Zo moet bij een professionele installatie rekening worden gehouden met een heel aantal factoren, zoals de schoorsteen, de afvoer van rookgas, luchttoevoer, de plaatsing van een vloerplaat, de afstand tot de muur en voldoende ventilatie.

Vraag ons Installatie en Onderhoud Magazine aan

Wilt u meer weten over Installatie en Onderhoud van Harlekijn? Voer uw e-mail adres in om ons magazine te downloaden

Koopt u een kachel of haard bij Harlekijn? Bij ons bent u verzekerd van vakkundige installatie en kunt u verantwoord genieten van uw aankoop. Onze monteurs gaan professioneel te werk en zullen na installatie samen met u voor de eerste keer de haard ontsteken. Daarbij wordt uitleg gegeven over het gebruik en onderhoud van de kachel. En verdere vragen? Die kunt u natuurlijk altijd stellen aan onze vakkundige monteur.