Rika brengt design en moderne technieken bij elkaar in één kachel, namelijk in de Rika Domo. Deze bijzondere pelletkachel is ook te vinden in onze showroom in Beneden-Leeuwen. 

Verantwoord Verwarmen met een pelletkachel

Met een pelletkachel van Rika kunt u eenvoudig en snel uw kamer op een duurzame manier verwarmen. De bediening van de Rika Domo is eenvoudig dank zij het touch display zodat u snel kunt genieten van een heerlijke warmte en een sfeervol vuur. De automatische asafvoer maakt dat u de kachel minder vaak hoeft schoon te maken. En dit zijn nog maar twee van de functies uit een hele reeks technische finesses!

Opvallend meubelstuk voor uw woning

Het brede, met speksteen of zandsteen beklede front zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De pelletkamer is naast de verbrandingskamer geplaatst. Zo creëert Rika een bredere designkachel die als opvallend meubelstuk dient in uw woning. 

Pelletkachel Rika Domo Multiair

Met de Rika Domo Multiair kunt u een tweede ruimte verwarmen met 1 kachel, dankzij het Multi-air systeem. Dat betekent een zeer duurzame keuze. De warmte wordt namelijk gebruikt voor twee ruimtes. 

Verantwoord Verwarmen met een pelletkachel

Genieten van een duurzaam vuur... Dat kan uitstekend met een pelletkachel! Deze vrijstaande kachels branden op pellets. Pellets zijn korrels die gemaakt zijn van plantaardig restmateriaal. Met een pelletkachel kunt u genieten van de sfeer van een houtkachel, het gemak van een gashaard en dat allemaal op een milieubewuste manier!

Ontdek de pelletkachels in onze showroom

Een pelletkachel is ideaal voor gebruik in een goed geïsoleerde woning. Wilt u meer weten over het stoken van pellets en de voordelen van pelletkachels? Onze adviseur in de showroom vertelt u graag meer over deze duurzame manier van stoken.