Harlekijn haarden en kachels breidt het assortiment pelletkachels verder uit! In onze showroom kunt u ook de pelletkachels van Rika vinden waarmee u uw woning duurzaam kunt verwarmen.  

Heerlijke warmte met ene moderne pelletkachel

Het gebruik van houtpellets als alternatief voor gas en hout is de laatste jaren steeds populairder. Pellets bestaan vrijwel uitsluitend uit organisch restmateriaal zoals snoeiafval of zaagsel. Een pelletkachel van Rika verenigt de sfeer van een traditionele houtkachel met de nieuwste technologie en het hoogste bediencomfort. De automatische brandstoftoevoer, eenvoudige bediening via het touch display en kantelend asrooster (modelafhankelijk) zijn slechts enkele voordelen. Genoeg reden om de Rika pelletkachels aan ons assortiment toe te voegen! 

Wanneer u voor Rika kiest, gaat u voor: 

Onmiskenbare veiligheid.
Uniek en overtuigend.
Functioneel en emotioneel.
Solide handwerkkunst.
Moderne en milieuvriendelijke productie.
Dat is de visie van Rika. 
Rika bouwt niet enkel kachels.
Rika biedt levenskwaliteit. 

Rika Domo, de stilste pelletkachel van Rika

Wat dacht u bijvoobeeld van de Rika Domo, de stilste pelletkachel in het assortiment van Rika? Een pelletkachel voorzien van de nieuwste innovaties zoals een touch display met elektronische deuropener, automatische asverwijdering en optionele Multi-air. Dankzij de Multi-air technologie kunt u in twee ruimtes genieten van de warmte van de kachel. Zo maakt u op een zeer effectieve manier gebruik van de warmte die vrijkomt. 

Pelleteservoir aan de achterzijde van de kachel

Heeft u liever een pelletkachel waarbij het pelletreservoir aan de achterzijde zit? Dan kunt u kiezen voor de Rika Livo. Het pelletreservoir zit aan de achterkant van de kachel, terwijl deze bij de meeste pelletkachels naast de verbrandingskamer is gepositioneerd. 

Uitgebreide collectie pelletkachels bij Harlekijn

Natuurlijk vindt u naast de kachels van Rika, nog meer pelletkachels in ons assortiment. Met de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van de meeste modellen pelletkachels. Voorwaarde is wel dat u deze laat installeren door een DE-erkend bedrijf zoals Harlekijn. Dit certificaat is de garantie dat onze adviseurs en installateurs beschikken over de actuele regelgeving omtrent haarden en kachels en weet u dat de pelletkachel op de juiste manier geïnstalleerd wordt zodat u optimaal kunt genieten van warmte en vuur. 

Wij helpen u graag in onze sfeervolle showroom

Bent u op zoek naar een kachel, maar weet u niet of een pelletkachel aansluit bij uw wensen? Onze adviseur in de showroom helpt u graag bij de zoektocht naar de kachel die het beste bij u past.