Bent u op zoek naar een gashaard waarmee u van drie kanten kunt genieten van een schitterend vuur? De Dru Maestro 80-3 hebben wij recentelijk geplaatst bij een klant in Amersfoort. En het resultaat? Wij laten u graag de foto's zien!

Vuur zoals vuur bedoeld is met de DRU Maestro

Met de Dru Maestro 80/3 kunt u genieten van vuur zoals vuur bedoeld is. Het sfeervolle vuur is van drie kanten zichtbaar, zodat u vanuit meerdere hoeken van de kamer het vlammenspel kunt bewonderen. De inbouwhaard is voorzien van de Eco Wave techniek. Met dit nieuwe systeem van Dru wordt een ultiem vuur gecreëerd. Dat betekent genieten van de sfeer van een authentiek houtvuur, maar met de gemakken van een gashaard. U kunt de hoogte van de vlammen op 15 verschillende standen instellen en tegelijkertijd verbruikt de haard minder energie.

Geniet in winter en zomer van een sfeervol vuur

De Dynamic Flame Burner creëert een prachtig hoog en dicht vlammenspel tijdens de koudste dagen van het jaar. De unieke Summerlighting functie zorgt voor verrassende vlammen en een prachtige gloed met minimale of geen warmteafgifte. Zo kunt u ook op warmere dagen genieten van de sfeer van vuur, zonder dat de warmte daarbij nodig is. Klinkt ingewikkeld? Maakt u zich geen zorgen! De haard is heel eenvoudig te bedienen met de afstandsbediening of smartphone.  

 Ontdek het realistische vuur en de intense vuurbeleving

Bij de Dru Maestro 80/3 grijpt het vuur om de blokken heen, de vlammen hebben meer volume en reiken hoger dan bij andere gashaarden. De realistische houtblokken zorgen voor een intense vuurbeleving. De hoge ruiten en het ontspiegelde glas zorgen voor het ultieme vuurzicht. Dat zijn zomaar een paar redenen waarom u de Maestro 80/3 in overweging zou moeten nemen. 

DRU Maestro in verschillende modellen en formaten 

De Dru Maestro is er niet alleen met een breedte van 80 cm en 3-zijdig vuurzicht. Deze serie bestaat uit een groot aantal haarden, zodat er altijd een variant te vinden is die past in uw interieur. Een fronthaard, hoekhaard of toch liever 3-zijdig? Een breedte van 60 cm of gaat u voor het grootste model die meer dan een meter breed is? 

Ombouwgarantie gashaarden DRU

Welke haard van Dru u ook kiest, u weet dat u een kwaliteitshaard in huis haalt. 270 jaar Nederlands vakmanschap, kennis en innovatie heeft geleid tot een serie gashaarden waarbij het natuurlijke en levendige vlammenspel van echt houtvuur wordt geëvenaard. Wilt u meer weten over deze schitterende haard? Maar twijfelt u of gas nog een goede keuze is? Bij aankoop van een haard van Dru krijgt u ombouwgarantie. Wordt uw woning binnen 5 jaar gasloos? Dan kunt u uw haard laten ombouwen naar propaangas. Dat betekent gemak en betrouwbaarheid voor u en de zekerheid dat u jarenlang zorgeloos kan genieten van een nieuwe gashaard van DRU of Global Fires. Onze adviseurs in de showroom vertellen u graag meer over deze schitterende 3-zijdige haard of de andere gashaarden in ons assortiment. De koffie staat klaar!