Is sfeer het belangrijkste in uw zoektocht naar de perfecte haard? Is warmte niet per se nodig, maar is het uw wens om weg te dromen bij een sfeervol vlammenspel? Dan is een elektrische haard zeker het overwegen waard!

Elektrische haard als moderne sfeermaker

Een elektrische haard is een moderne sfeermaker voor uw woning. Een unieke eyecatcher die zorgt voor een hoop gezelligheid. Wanneer u een haard zoekt voor sfeer, dan willen we u adviseren om zeker een kijkje te nemen bij ons uitgebreide assortiment elektrische haarden. Groot voordeel van een elektrische haard is dat er geen gas of houtblokken nodig zijn voor het vuur. Enkel een stekker in het stopcontact. Met 1 druk op de knop kan het genieten beginnen.

Lees meer over elektrische haarden

Sfeer hoeft niet veel te kosten

Naast de gasprijs, is ook de prijs van elektriciteit flink toegenemen. Maakt die hoge energieprijs dat u twijfelt over de aanschaf van een elektrische haard? Dat is niet nodig! Wanneer u alleen kiest voor sfeer en niet voor warmte is het verbruik van de elektrische haard minimaal. En wanneer u een keer wel de extra warmte van de elektrische haard wilt, kunt u er altijd voor kiezen om deze alsnog in te schakelen.

Uitgebreid assortiment elektrische haarden bij Harlekijn

In onze showroom vindt u een groot aantal elektrische haarden brandend opgesteld. De Kalfire E-one is toch wel één van onze toppers. Deze is verkrijgbaar in een frontmodel van 100 cm breed, maar sinds kort ook in een frontmodel, hoekhaard of driezijdige haard van 130 cm breed. Een groot en levendig vuur waarbij u heerlijk kunt genieten. Uniek aan deze haard is dat u naast sfeer ook zelf het geluid en volume bepaalt van uw vuur. Wilt u niet te veel afleiding, maar wel het sfeervolle vuur? Zet dan het geluid uit. Wilt u juist het hele plaatje? Dan kunt u zelf kiezen voor het geluid en ook het volume daarvan. Deze realistische elektrische haard projecteert het vuur van een Kalfire gashaard, dus een écht vuur mét vonkjes!

Klik hier voor de Kalfire E-one

De Kalfire E-one 130 elektrische sfeerhaard

Element4 Club anders dan anders

De Element4 Club elektrische haard is verkrijgbaar in verschillende modellen en afmetingen. Zo is er altijd een Clubhaard te vinden die perfect past in uw woning. Met de app regelt u eenvoudig het vlambeeld. Ook kunt u kiezen voor verschillende kleuren vuur wat zorgt voor een zeer moderne uitstraling. Een echte designhaard die perfect past in een moderne inrichting.

Luxe elektrische haard van Fair Fires

Een elektrische haard van Fair Fires is een echte eyecatcher in uw woning. Geniet van een uniek vuur. De award winnende LED technologie, de 3D functie en het multi kleuren palet zorgen voor een schitterend geheel.

Elektrische haard van Flamelusion met houtvuur

In de elektrische haard van Flamelusion wordt het beeld van een houtvuur geprojecteerd. Een combinatie van een HD-video met houtvuur inclusief rook, LED technologie, transparant glas en een realistische houtset zorgt voor een schitterend beeld van echt vuur. U kiest zelf of u de haard geleverd wilt hebben met of zonder warmte-element.

Ontdek de elektrische haarden in onze 1500m² showroom

Bezoek onze showroom voor sfeervolle elektrische haarden

Bovenstaande elektrische haarden staan allemaal opgesteld in onze 1.500m showroom in Beneden-Leeuwen. Wilt u zelf het vuur zien van onze elektrische haarden van Kalfire, Element4, Fair Fires, Flamelusion en de andere elektrische haarden in onze showroom? U bent van harte welkom! Wilt u graag persoonlijk advies op maat? Dan is het verstandig dat u een afspraak maakt. Zo weet u zeker dat onze adviseur voldoende tijd heeft om u goed te adviseren.  

Bekijk hier onze elektrische haarden Klik hier voor de showroompagina