Met een gashaard kan het genieten snel beginnen. Met één druk op de knop, wordt het vlammenspel tot leven geroepen en verspreidt de warmte zich in de kamer. De gashaarden zijn voorzien van de nieuwste technieken en regelmatig worden nieuw branders geïntroduceerd. Zo kunt u genieten van een vol vlammenspel dat qua sfeerbeleving niet onderdoet aan een houtkachel.

Vraag ons Inspiratie Magazine aan

Wilt u meer inspiratie op doen bij Harlekijn? Voer uw e-mail adres in om ons magazine te downloaden

Vrijstaande gaskachel

Een vrijstaande gaskachel is een werkelijke blikvanger voor uw interieur. Met een vrijstaand model kunt u letterlijk met z’n allen rond het vuur zitten en genieten van de warmte van het dansende vlammenspel. Deze kachels kunnen namelijk overal in uw kamer geplaatst worden en staan los van de muur. Dit geeft een ruimtelijk effect.

Inbouw gaskachel

Bent u op zoek naar een moderne haard, voorzien van alle gemakken? Een inbouw gashaard kan  strak ingebouwd worden in een muur. Deze muur kunt u naar uw eigen smaak bewerken en (laten) schilderen. Zo creëert u precies de uitstraling die u wenst voor uw woning. Houdt u meer van klassiek? Ook dan is een inbouwhaard zeer geschikt. Deze kan namelijk ook geplaatst worden in een schouw. Heeft u al een schouw, maar wilt u de open haard vervangen? Ook dan kan een inbouwhaard de juiste oplossing zijn.

Inzet gashaard

Een inzet gashaard wordt vaak gebruikt ter vervanging van een open haard. De haard biedt alle gemakken van een gashaard en kan vaak eenvoudig geplaatst worden. Inzethaarden zijn er in verschillende soorten en maten. Zo is er altijd wel een passende haard te vinden voor uw situatie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Onze adviseurs voorzien u graag van meer informatie.

Hangende gashaard

Wanneer u weinig ruimte heeft voor het plaatsen van een gaskachel, maar toch wilt genieten van de aangename warmte en het vlammenspel, dan is een hangende gaskachel mogelijk een interessante oplossing. Een hangend model geeft een ruimtelijk effect, zodat de kachel minder aanwezig lijkt. Toch kunt u volop genieten van een sfeervol vlammenspel. Enkele modellen zijn zelfs draaibaar, zodat u zelf kunt kiezen aan welke kant u wilt genieten van warmte en sfeer.

Kasteelhaard

Terug in de tijd, maar met de moderne technieken van nu, dat kan met een kasteelhaard. De uitstraling, warmte en het formaat van vroeger vindt u allemaal terug in onze collectie kasteelhaarden. Grote verschil is dat er op gas gestookt wordt in plaats van hout. Dit zorgt voor veel gebruikersgemak, terwijl u niet inlevert op de sfeerbeleving. Verder heeft de haard een hoog rendement, omdat er een ruit voor het vuur zit. De haarden zijn leverbaar met verschillende soorten achterwanden, zodat u precies de stijl kunt creëren die u zoekt.

Mobiele gaskachel

In de zomer of op een warmte lenteavond is het heerlijk om buiten te genieten van vuur. Met een mobiele gaskachel kunt u tot in de late uurtjes buiten zitten bij het vuur. De mobiele gaskachel of gas tuinhaard kunt u overal neerzetten en ook makkelijk verplaatsen. Zo kunt u vrijwel op ieder plekje in uw tuin of op uw terras genieten van een aangename warmte en het schitterende vlammenspel. De nieuwste technieken zorgen ervoor dat uw gashaard een zeer realistisch vuurbeeld geeft. Bijkomend voordeel dat u snel kunt genieten, omdat de bediening zo eenvoudig is. Wilt u meer weten over de mobiele gaskachel? Breng dan een bezoek aan onze veelzijdige en uitgebreide showroom in Beneden-Leeuwen.