De Spartherm Seo S is een elegante houtkachel met een draaibare stookkamer. Zo kunt u het vuur eenvoudig draaien naar welke kant u maar wilt! De vierkante vormen geven de kachel een strak uiterlijk. De moderne technieken maken het plaatje compleet. 

Innovatieve houtkachel van Spartherm

En dat complete plaatje vindt u nu in onze sfeervolle showroom in Beneden-Leeuwen. De Spartherm Seo S staat brandend opgesteld op onze houtkachel afdeling. Spartherm staat voor innovatieve kachels die niet alleen qua design aan de hoogste eisen voldoen, maar ook een hoogwaardige en duurzame uitvoering hebben. Stuk voor stuk prachtige kachels met oog voor design en kwaliteit. 

Unieke draaibare verbrandingskamer

Wat zeker innovatief is aan de Spartherm Seo S is is de unieke verbrandingskamer die draaibaar is over een hoek van 30 ° naar links en rechts. Dat betekent dat u het vuur naar meerdere kanten kunt draaien en optimaal kunt genieten van het sfeervolle vlammenspel. Met een rendement van maar liefst 80% is deze houtkachel niet alleen sfeervol, maar ook een milieubewuste keuze! 

Kies de variant die het beste bij u past

In onze showroom vindt u de nero variant, maar u kunt ook kiezen uit parelwit, wit of titan. Ook voor het interieur heeft u keuze uit witte of zwarte chamotte. Zo creëert u een persoonlijke kachel die perfect aansluit bij uw smaak en interieur. Ook heeft u keuze uit een open of gesloten verbrandingssysteem. Een gesloten systeem sluit in de meeste gevallen het beste aan bij nieuwere woningen. Een open systeem kan eventueel in een oudere woning. Wilt u weten welke variant het beste past bij uw woning? Vraag advies aan onze adviseurs in de showroom

Bezoek de showroom voor houtkachels van Spartherm

Wilt u meer weten over deze kubusvormige houtkachel van Spartherm? Bekijk de Spartherm Seo S in onze showroom onder het genot van een kopje koffie of thee. Onze adviseur vertelt u graag meer over deze moderne houtkachel of de andere vrijstaande houtkachels in ons uitgebreide assortiment. We hopen u binnenkort te begroeten!