Vaak zien we dat zithoeken gecreëerd zijn rondom de televisie. Logisch wanneer u houdt van tv kijken. Maar wat als u een avondje de tv uit laat en wilt genieten van de haard? Gaat u in een ander deel van de kamer zitten? Misschien met minder makkelijke stoelen? Wij hebben de perfecte oplossing voor u!

TV meubel met sfeerhaard als beste oplossing

Onze oplossing? Combineer uw tv meubel met een sfeerhaard. Er zijn tal van mogelijkheden wanneer u kiest voor een tv meubel met geÏntegreerde haard. In onze 1.500m² showroom in Beneden-Leeuwen kunt u alvast inspiratie opdoen. Wist u al dat het mogelijk is om uw tv boven de haard te hangen? Het is zo dat televisie's slecht tegen warmte kunnen en soms moeten speciale maatregelen getroffen worden. Onze adviseurs weten precies waar ze op moeten letten en geven u graag advies op maat. 

Vraag ons Inspiratie Magazine aan

Wilt u meer inspiratie op doen bij Harlekijn? Voer uw e-mail adres in om ons magazine te downloaden

Televisie en haard zorgen voor een stukje ontspanning

In de meeste gevallen is een tv meubel met haard gewoon mogelijk. Er zijn tal van manieren waarop u uw televisie en haard vlakbij elkaar kunt plaatsen, zodat u vanuit uw luie stoel van beide kunt genieten. Wilt u graag een inbouwhaard op gas? Een houtgestookte haard? Of toch liever een elektrische haard? Ontdek in onze veelzijdige showroom welk vuur het beste bij u past. Is uw woning gasloos, maar vindt u een gashaard toch het mooiste? Dat is geen probleem! De meeste gashaarden zijn namelijk ook leverbaar op propaangas (flessengas). Zo kunt u blijven genieten van het schitterende vuur van en gashaard. Onze adviseurs kunnen u precies vertellen of uw situatie geschikt is om de haard vlakbij de televisie te plaatsen. Wij denken niet in onmogelijkheden, maar in oplossingen. 

Klik hier voor onze inbouw gashaarden

Inbouw gashaard met tv

Televisie boven een gashaard of houtkachel? 

Naast sfeer is de haard een bron van warmte. Het is daarom belangrijk te letten op de maximale temperatuurafgifte van de haard of kachel. Televisies kunnen namelijk beperkt tegen hitte. Bij (moderne) gashaarden is de warmteafgifte eenvoudiger te regelen dan bij houtkachels. Door goede maatregelen te treffen is het echt mogelijk om boven beide type haarden een televisie te plaatsen. 

Klik hier voor onze inbouw houthaarden

Plaats de televisie in een speciale nis

Door de televisie in een nis te plaatsen, wordt deze beter beschermd tegen de hitte van de haard. Bijkomend voordeel is de gezellige uitstraling. Doordat de televisie in een nis wordt geplaatst integreert deze fraai in uw (woon)kamer. Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor een tv kast met sfeerhaard. Maak uw wensen kenbaar en onze adviseur ontwerpt samen met u een schitterende kast die naadloos aansluit bij uw interieur én dus geschikt is voor haard en televisie. 

Televisie náást de haard

Door de tv naast de haard te plaatsen, kiest u voor een meer eenvoudige oplossing. Beide sfeermakers worden vlakbij elkaar geplaatst, maar u hoeft zich geen zorgen te maken over de invloed van de warmte op uw televisie. Kies voor een plateau dat past bij uw interieur. Door kastjes onder het plateau te laten plaatsen, is er meteen opbergruimte. 

Haard en tv op plateau

Integreer de haard in uw tv-meubel

Naast haarden en kachels, houdt Harlekijn zich ook bezig met het maken van unieke plateaus en kasten. Deze maken wij op maat voor iedere klant. Zo kunt u precies aangeven hoe uw persoonlijke plateau eruit moet zien. Door een plateau te ontwikkelen waarbij ruimte voor de televisie is gereserveed, zorgen wij voor een prachtige samenhang van de haard en televisie. Wij kijken naar het totaalplaatje. 

Meer weten over een haard met televisie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de plaatsing van een haard nabij een televisie? Breng dan een bezoek aan onze sfeervolle showroom. Hier vindt u diverse opstellingen waarbij de haard gecombineerd wordt met een televisie. Onze adviseurs helpen u graag!  

Bekijk onze kasten op maat Klik hier voor de showroompagina

Houthaard met tv in nis