In onze showroom staan schitterende haarden en kachels. Modellen voorzien van de nieuwste technieken en een schitterend vlambeeld. Deze haarden en kachels laten we u graag zien in de showroom, maar sommige modellen verdienen ook extra aandacht in een blog. Vandaag aan de beurt: Dru Metro 130 gashaard.

Brede gashaard met het ultieme vuur van DRU

De Dru Metro 130 XT is een gashaard van maar liefst 130cm breed met een geweldig vuur. Dit geweldige vuur komt tot leven met maar 1 druk op de knop. Wat wilt u nog meer, wanneer u na een lange dag werken thuis komt? Heerlijk om te relaxen bij de haard. Om weg te dromen in de dansende vlammen. Dru biedt die heerlijke warmte met eenvoudige bediening. 

Moderne DRU gashaard met Eco Wave

De innovatieve gashaarden en gaskachels van Dru zijn voorzien van het energiezuinige Eco Wave systeem. Met dit systeem kan het vermogen van de brander eenvoudig worden teruggebracht, maar met behoud van een schitterend vlambeeld. Zo kunt u ook genieten van het sfeervolle vlammenspel wanneer er minder warmte nodig is. Hiermee bespaart u ook nog eens op het energieverbruik! 

DRU Metro ook verkrijgbaar in meerdere modellen

De DRU Metro is een moderne gashaard. Deze haard is ook verkrijgbaar als hoekhaard, 3-zijdige haard en tunnelhaard. Met deze modellen kunt u van meerdere kanten genieten van vuur. Zo is de tunnelhaard ideaal als roomdivider te gebruiken. Een sfeervolle oplossing om scheiding aan te brengen in de ruimte, met als groot voordeel dat u in beide ruimtes kunt genieten van de warmte en sfeer van vuur.  

Nieuwste generatie gashaarden klaar voor de toekomst

Is kiezen voor gas nog verstandig gezien de huidige discussies over gasloos wonen? Wij zeggen: ja! Als uw woning voorzien is van een gasaansluiting, kunt u hier gewoon gebruik van blijven maken. Wanneer uw woning gasloos wordt, kunnen de haarden van DRU worden omgebouwd naar een haard op propaan gas. Zo kunt u gewoon blijven genieten van uw gashaard. 

Denk goed na welke haard of kachel past in uw woning

De keuze voor een haard of kachel is maatwerk en heel persoonlijk. Wat zijn uw verwachtingen? Vindt u sfeer het belangrijkste? Warmte? Of wilt u het beste van 2 werelden? Hoe groot is de ruimte die u wilt verwarmen? Welk design past bij uw interieur? Voorkeur voor vrijstaand of inbouw? Zo zijn er al een aantal keuzes waar u over na kunt denken voor u onze showroom bezoekt. En natuurlijk helpt onze adviseur u graag verder in onze uitgebreide showroom, waar u ook de Dru Metro 130 XT brandend vindt.