Wat doet een haardenbouwer eigenlijk op een gemiddelde werkdag? In deze blog lees je hoe wij ons inzetten om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Je gaat 's morgens met je collega naar het magazijn en haalt daar de materialen op die voor die dag benodigd zijn. De tekeningen en werkbeschrijving met foto's (alle klussen worden vooraf ingemeten en beoordeeld) heb je al van de collega's op het bedrijfsbureau ontvangen. De collega's in het magazijn hebben de materialen voor vandaag gisteren al voor je klaargezet, dus na een controle (twee ogen zien meer dan één) kun je op pad naar de klant. Daar aangekomen varieren de werkzaamheden per klus sterk. Vandaag bouw je een schoorsteen op het dak, morgen plaats je een kachel in een bestaande situatie. Er is dus niet één dag hetzelfde, al is het maar vanwege het uitgebreide werkgebied waarin Harlekijn actief is.

Jij bent het visitekaartje van Harlekijn!

Het uiteindelijke resultaat van de overeenkomst met de opdrachtgever, een veilig en goed werkende haard of kachel, is een optelsom van gesprekken en afspraken die samenkomen tijdens de montage. Als haardenbouwer / monteur ben je bij Harlekijn dan ook een belangrijk visitekaartje. Je bent namelijk degene die daadwerkelijk alle gemaakte afspraken bij de klant in huis nakomt. 

Je werkt bij de opdrachtgever in huis of op het bedrijf, je bent daar te gast. Het is dan ook vanzelfsprekend dat je een klantvriendelijke instelling hebt, zowel in je manier van werken (schoon, netjes) als in je gedrag en omgang met de opdrachtgever.

Harlekijn is trots op haar monteurs!

Harlekijn werkt met een zorgvuldig pakket aan bouwmaterialen, speciaal geselecteerd om een duurzame kwaliteit en veiligheid te waarborgen. Het ontbreekt onze monteurs dan ook niet aan het benodigde gereedschap om goed, effectief en netjes met deze materialen om te kunnen gaan. Ook investeren wij graag in kennis, vandaar dat training van onze monteurs een vast terugkerend onderdeel van de werkzaamheden is.

We zijn zuinig op ons imago, we zijn dus ook zuinig op onze mensen. We zijn trots op ons vakmanschap, we zijn dus trots op onze mensen!

Op locatie aangekomen

Begincontrole installatie

Opbouwfase

Afwerkingsfase

Oplevering en uitleg

Het eindresultaat.. Weer een tevreden klant!