De 5 voordelen

Vertrouwd

Harlekijn haarden en kachels heeft al jaren ervaring en heeft dus heel wat haarden en kachels in de Nederlandse huiskamers geïnstalleerd. Bij al die installaties stond klanttevredenheid voorop. In de loop der jaren is de Harlekijn haarden en kachels uitgegroeid en heeft zich sterk en voortdurend ontwikkeld. Daarom zijn wij voor u het vertrouwde adres voor de aankoop en installatie van uw haard of kachel. Na de oplevering kunt u ook voor onderhoud en reparatie bij Harlekijn haarden en kachels terecht. Daarvoor staat een professionele onderhoudsafdeling tot uw beschikking.

Verzekerd

Bij Harlekijn haarden en kachels in Leeuwen nemen wij alle opmerkingen van onze klanten serieus. Wij zijn er voortdurend bewust van dat u de aankoop van een kachel of haard niet zomaar doet, dit is namelijk een belangrijk middelpunt in uw woonkamer. Bij ons bent u dan ook verzekerd van een klantgerichte aanpak en maximale klanttevredenheid. Aan service en nazorg hechtten wij veel waarde en wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Veelzijdig

De eerder genoemde ervaring geeft ons zoveel kennis en inzicht dat wij de meeste uitdagingen niet uit de weg gaan. Bij ons is vrijwel alles mogelijk op het gebied van haarden, kachels en schouwen. Ook voor specifieke wensen en ideeën en maatwerkoplossingen bent u bij ons op het juiste adres. Wij willen dat uw wens uitkomt! 

Veilig

Als gevraagde oplossingen niet veilig zijn, zoeken wij naar een passend alternatief. Duurzame veiligheid van de gebruiker en haar omgeving staat centraal, zowel op het gebied van brandveiligheid als leefmilieu. Ook biedt Harlekijn haarden en kachels gegarandeerd kwaliteit van het SVG. 

Verantwoord

Harlekijn haarden en kachels gaat op een verantwoorde wijze met haar opdrachtgevers om. U legt tenslotte de realisatie van uw wensen, uw veiligheid en uw vertrouwen in onze handen. U krijgt altijd een eerlijk en betrouwbaar advies en wij nemen de verantwoordelijkheid voor wat wij adviseren en voor wat wij bouwen.