Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Dielle

De Nederlandse fabrikant Dielle produceert pelletkachels met oog voor design en hart voor het milieu.

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

Dielle

Met een pelletkachel geniet u van een echt en sfeervol houtvuur, met een zeer hoog rendement en minimale belasting van het milieu. Kenmerkend voor de pelletkachels van Dielle is het rustige vlammenspel. Pellets zijn geperste korrels gemaakt van plantaardig restmateriaal. Hernieuwbare energie en dus duurzaam. Een bewuste keuze voor het milieu. De kachels zijn eenvoudig in te stellen op het aantal graden en de convectielucht. De ontsteking gaat volautomatisch en de kachel bepaalt zelf de verbranding. Zo kunt u lekker achteruit leunen in uw favoriete stoel. Het enige dat u nog hoeft te doen is genieten. De kachel doet het werk.

Gepatenteerde bodemvoeder van Dielle

Dielle pelletkachels zijn voorzien van een speciale bodemvoeder. De pellets worden vanuit de bodem omhoog gedrukt. Zo is verstopping niet meer mogelijk en hoeft u minder onderhoud te plegen.

Voordelen van de bodemvoeder:

  • Rustige grote vlam
  • Verstopping niet mogelijk
  • Minder onderhoud nodig

Een greep uit het assortiment van Dielle

Kom naar onze showroom!

Een kachel of haard moet u zien, de warmte van vuur voelen, de geur van hout ruiken en de magie van het vlammenspel zelf ervaren. Breng daarom een bezoek aan onze sfeervolle showroom! Hier vindt u de laatste modellen, voorzien van de nieuwste technieken. Onze adviseurs delen graag in hun kennis en helpen u bij de zoektocht naar de haard van uw dromen.

SHOWROOM