Afbeelding

Dik Geurts

Dik Geurts is een liefhebber van houtvuur. Vakmanschap, warmte en design komen terug in alle houtkachels van Dik Geurts.

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

Dik Geurts

Wanneer u kiest voor een kachel van Dik Geurts haalt u een stukje vakmanschap in huis. Het eigen, kenmerkende design van Dik Geurts maakt dat u volop kan genieten van een gezellige sfeer en een schitterend, knapperend houtvuur. Vuur zoals vuur bedoeld is. Dik Geurts heeft jarenlange ervaring op het gebied van het ontwerpen en produceren van kachels. De nieuwste technieken worden gebruikt en dit resulteert in producten van topkwaliteit. Daarnaast is er ook aandacht voor het milieu. De kachels hebben een hoog rendement en zijn eenvoudig in het gebruik.

Hoog rendement

Dik Geurts maakt gebruik van slimme technieken in combinatie met de allerbeste materialen, dit resulteert in toestellen met een zeer hoog rendement. De temperatuur in de verbrandingskamer blijft hoog, doordat gebruik is gemaakt van de nieuwste technieken. Dit zorgt voor een optimale verbranding. Zo kunt u milieubewust genieten van een echt houtvuur.

Een greep uit het assortiment van Dik Geurts

Dik Geurts Instyle 700
Bekijk dit product
Sfeervolle haard van Dik Geurts met prachtig zicht op de vlammen.
Brandend in de showroom
Dik Geurts Ivar 5 High
Bekijk dit product
Compacte, strakke houtkachel met intens vuurzicht. 
Vergelijkbaar product in de showroom
Dik Geurts Jannik Medium Low
Bekijk dit product
Schitterend vuurzicht door de grote ruit van deze stoere houtkachel.
Vergelijkbaar product in de showroom
Dik Geurts Instyle Triple Low
Bekijk dit product
Eenvoudig te plaatsen inzethaard van Dik Geurts.
Brandend in de showroom

Kom naar onze showroom!

Een kachel of haard moet u zien, de warmte van vuur voelen, de geur van hout ruiken en de magie van het vlammenspel zelf ervaren. Breng daarom een bezoek aan onze sfeervolle showroom! Hier vindt u de laatste modellen, voorzien van de nieuwste technieken. Onze adviseurs delen graag in hun kennis en helpen u bij de zoektocht naar de haard van uw dromen.

SHOWROOM