Verfijn het aanbod Alle filters wissen
  • Vermogen ?
  • 1-3 kW
  • 4-6 kW
  • 7-9 kW
  • 10 > kW
  • Prijs

Dik Geurts haarden

Dik Geurts kenmerkt zich door een eigen design, vakmanschap en warmte. Ze hebben een ruim assortiment sfeerhaarden, houtkachels, inzet- en inbouwhaarden, CV haarden en tuinhaarden. Bij Harlekijn haarden en kachels vindt u een speciaal ingerichte hoek met de kachels van Dik Geurts.

Dik Geurts

Dik Geurts houtkachels: passie voor vlammen

Dik Geurts heeft altijd al een passie voor vlammen gehad en begon in 1981 met het maken van haarden en kachels. Vandaag de dag is het bedrijf uitgegroeid tot een middelgrote onderneming op het gebied van exclusieve haarden en kachels met een fantastische uitstraling. Het uitgebreide assortiment van Dik Geurts wordt telkens uitgebreid met nieuwe modellen die net als de bestaande haarden hun eigen duurzame en tijdloze uitstraling hebben. 

Bent u op zoek naar een inzethaard voor een bestaande schouw of openhaard, maar wijken de standaard afmetingen af van uw situatie? Dik Geurst biedt u de oplossing! Zij maken de inzethaard namelijk voor u op maat. In sommige gevallen is het voldoende om alleen het frontkader aan te passen. De kachels op maat zijn er zowel in front- hoek- als driezijdige modellen. Vraag bij één van onze adviseurs naar meer informatie. 

Dik Geurts bij Harlekijn haarden en kachels

Bij Harlekijn haarden en kachels hebben we een speciaal ingerichte hoek met de haarden van Dik Geurts. De meeste Dik Geurts haarden zijn brandend te vinden in onze showroom. Laat u hier inspireren en kom ook voor persoonlijk advies naar Beneden-Leeuwen!