Afbeelding

Jydepejsen

De eigenschappen van vuur worden met een kachel van Jydepejsen optimaal benut en omgezet in een heerlijke warmte en een schitterend vlammenspel.

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

Jydepejsen

Jydepejsen levert al meer dan 35 jaar kachels waarbij kwaliteit en milieu voorop staat. Er wordt veel tijd en aandacht in onderzoek gestoken, om zo de beste kwaliteit kachels op de markt te brengen. Deze kachels voldoen allemaal aan de strengste milieueisen. Zo bent u als klant ervan verzekerd dat een kachel van Jydepejsen een lage uitstoot van schadelijke stoffen heeft en tegelijkertijd een hoog rendement. Dat betekent duurzaam genieten van een geweldig houtvuur met een Deense designhaard van Jydepejsen.

Unieke controle met DIR en DIC

Met de unieke systemen DIR (DuplicAir Intelligent Response®) en DIC (DuplicAir Intelligent Control®) krijgt u automatisch een signaal wanneer u de kachel bij moet vullen. Het intelligente systeem dat onder andere beschikbaar is voor de Omega-serie, maakt dat u alleen maar hoeft te genieten van het vuur. Via het systeem kunt u met uw smartphone de temperatuur controleren, maar ook krijgt u een seintje wanneer er houtblokken op het vuur moeten worden gelegd. Dit is niet alleen handig in gebruik, maar ook goed voor het milieu omdat het brandstof volledig wordt gebruikt.

Een greep uit het assortiment van Jydepejsen

Jydepejsen Senza
Bekijk dit product
Ondiepe houtkachel, eenvoudig te plaatsen door bescheiden afmetingen.
Vergelijkbaar product in de showroom
Jydepejsen Mido
Bekijk dit product
Moderne houtkachel met prachtig zicht op het vlammenspel. 
Vergelijkbaar product in de showroom

Kom naar de showroom!

Beleef wat wij bedoelen met "sfeervolle momenten bij de haard" in de showroom van Van Manen haarden enkachels! Wij tonen en adviseren u altijd de laatste modellen, de nieuwste inbouwmethoden en de meest sfeervolle, veilige en duurzame oplossingen voor uw woning.

SHOWROOM