Bezoek onze Showroom
Element4 Club Kudos E Elektrische haard
Creëer de juiste sfeer met de Element4 Club Kudos E elektrische haard.
€ 2.995,-

Elektrische voorzethaarden

Een voorzet elektrische haard is in zeer moderne vormen en kleuren te verkrijgen. Een elektrische haard zorgt voor veel gezelligheid en sfeer in uw woonkamer. Een voorzethaard is een gemakkelijke manier om snel en efficiënt een geweldige sfeer te realiseren. Het levensechte vlammenspel doet denken aan een houthaard. Er is echter geen afvoer nodig waardoor plaatsing in iedere situatie mogelijk is.

Realistisch vuur met een elektrische haard

Het levensechte vlammenspel wordt gecreëerd door verschillende lampen waardoor het bijna niet van echt te onderscheiden valt. Daarnaast hebben verschillende merken, zoals Ruby en Faber, technieken met waterdamp. Door middel van deze technieken lijkt het vuur echt te roken. Voor een ultieme beleving en de eenvoud van een elektrische voorzethaard moet u bij Harlekijn haarden en kachels in Beneden-Leeuwen zijn! Naar wens kan een elektrische haard altijd gecombineerd worden met plaatsing in een schouw. Bekijk de modellen, ieder product is aanpasbaar aan uw wensen!

Ervaar de elektrische haard in onze showroom

Bezoek de showroom eens zelf en bekijk alle modellen die Harlekijn haarden en kachels in haar assortiment heeft. U kunt vrijblijvend langskomen, maar ook uw bezoek plannen door een afspraak te maken met een adviseur. De koffie staat voor u klaar!