Bezoek onze Showroom
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tuinkachels hout

Gezelligheid kent geen tijd. Maar als u buiten wilt genieten, dan kan het zomaar wat frisjes worden. Gelukkig is daar de houtgestookte tuinkachel! Zo wordt het aangenaam om ’s avonds nog buiten te zitten. Bij Harlekijn haarden en kachels heeft u de keuze uit verschillende tuinkachels hout. Ook voor haarden in combinatie met een barbecue/pizzaoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Sfeer in uw tuin met een tuinkachel

Naast het feit dat een tuinkachel functioneel moet zijn, is het design ook een belangrijk punt. Steeds meer tuinkachels zijn prachtig vormgegeven en zijn een echte toevoeging aan uw tuin! De tuinkachels van Nordpeis zijn hier een goed voorbeeld van. Een houtvuur creëert sowieso al gezelligheid, maar u kunt uw tuinkachel nu ook combineren met een barbecue of pizzaoven, dat is dubbel genieten! Morso biedt hier verschillende modellen voor aan

Kom naar de showroom voor de houtgestookte tuinkachel!

Kom voor alle tuinkachels hout naar de showroom van Harlekijn haarden en kachels. Daar kunt u direct alle tuinkachels hout bekijken. Onze adviseurs helpen u ook graag bij uw keuze, zo gaat u naar huis met een tuinkachel hout die het beste bij u past. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Harlekijn haarden en kachels.