Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Rika

Uniek en overtuigend, solide handwerkkunst, moderne en milieuvriendelijke productie. Vuur is de passie van Rika en dat is te zien!

Rika

Een pelletkachel met oog voor design? Ontdek het assortiment pelletkachels van Rika. Kwaliteitskachels uit Oostenrijk, die niet alleen warmte bieden maar ook qua uitstraling een stijlvolle toevoeging is voor uw woning. Wat dacht u van een pelletkachel met grote schuifdeur in glas die eenvoudig te bedienen is via een touch screen? Of een elegante pelletkachel waarbij de pelletvoorraad visueel gescheiden is van de kachel? Het toestel lijkt hierdoor optisch kleiner, zodat de volle aandacht uitgaat naar het vuur. De modellen zijn beschikbaar met tal van verschillende zijbekledingen. Zo weet u dat u bij Rika een pelletkachel vindt die naadloos aansluit bij uw interieur.

Innovatieve technieken van Rika

Pelletkachels van Rika scoren met uitstekende kwaliteit, toonaangevende technologie en een uitstekend design. U kunt kiezen uit verschillende modellen met talrijke uitvoeringen. Pelletkachels van Rika verenigen de voordelen van een houtkachel met het comfort van de modernste technologieën. Naast de snelle warmtevoorziening en de aangename stralingswarmte scoren ze eveneens met de plaats besparende constructie.

Voordelen van Rika:

  • Maximaal comfort
  • Minimale inspanning
  • Natuurlijke warmteverdeling
  • Milieuvriendelijk verwarmen

Een greep uit het assortiment van Rika

Rika Corso Pelletkachel
Rika Corso
Pellet
Ronde pelletkachel van Rika met panoramavenster.
Rika Filo Pelletkachel
Rika Filo
Pellet
Veelzijdige pelletkachel van Rika, voorzien van de modernste technieken.
Rika Domo Pelletkachel
Rika Domo
Pellet
De beste keuze voor maximaal comfort en modern verwarmen.

Kom naar onze showroom!

Een kachel of haard moet u zien, de warmte van vuur voelen, de geur van hout ruiken en de magie van het vlammenspel zelf ervaren. Breng daarom een bezoek aan onze sfeervolle showroom! Hier vindt u de laatste modellen, voorzien van de nieuwste technieken. Onze adviseurs delen graag in hun kennis en helpen u bij de zoektocht naar de haard van uw dromen.

SHOWROOM