Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Ruby Fires met Bio Ethanol brander

Ruby Fires (voortaan Xaralyn) is gespecialiseerd in sfeerhaarden. De elektrische haarden en bio-ethanol haarden van Xaralyn brengen warmte en sfeer waar en wanneer u maar wilt! 

Bekijk alle Ruby Fires haarden Kom naar de showroom

Ruby Fires sfeerhaarden

Ruby Fires heeft op 1 april 2019 haar naam verandert en gaat verder als Xaralyn. Ruby Fires heeft zowel elektrische haarden als bio-ethanol haarden in het assortiment. Bij deze haarden staan veiligheid en kwaliteit voorop! Daarnaast kunnen de haarden van Ruby Fires eenvoudig en snel geplaatst worden. Ideaal bij renovatie of ter vervanging van een authentieke open houtgestookte haard. Bent u op zoek naar warmte en sfeer, maar wilt u geen rookkanaal plaatsen? Betrekt u een nieuwbouwwoning en heeft deze geen gasaansluiting? Ruby Fires biedt de oplossing!

Keramische brander

De keramische brander van  de haarden van Ruby Fires is uitgevoerd met een gepatenteerde keramische (poreuze) steen. De brandstof wordt volledig in de keramische steen geabsorbeerd. Deze bijzondere brander is tot 50% zuiniger dan de meeste branders. Het vuur is rustig, maar levendig. Zeer sfeervol! Er is geen rookkanaal nodig omdat er geen rookgassen vrijkomen. De haard met keramische brander kan in bijna elke kamer geplaatst worden. 

Sierschouwen met Ruby Fires Ambiance modellen

Ruby Fires heeft niet alleen elektrische haarden en bio-ethanol haarden in het assortiment, maar ook schouwen! Ontdek de unieke sierschouwen van de Ambiance serie. De schouwen kunnen worden gebruikt als roomdividers, maar ook aan de wand. U kiest zelf wat het beste aansluit bij uw wensen en interieurstijl.

Ruby Fires Silo modellen; vrijstaande design haarden

De haarden van de Silo serie zijn ontworpen door Hans Daalder. Deze haarden hebben strakke, duidelijke lijnen en passen perfect bij een moderne inrichting. Ideaal aan deze haarden zijn de wieltjes. Hiermee is de Silo makkelijk te verplaatsen. Wilt u buiten vuur? Rijd de Silo naar buiten en geniet van de ultieme sfeer van vuur. 

Een greep uit het assortiment van Ruby Fires

Kom naar onze showroom!

Een kachel of haard moet u zien, de warmte van vuur voelen, de geur van hout ruiken en de magie van het vlammenspel zelf ervaren. Breng daarom een bezoek aan onze sfeervolle showroom! Hier vindt u de laatste modellen, voorzien van de nieuwste technieken. Onze adviseurs delen graag in hun kennis en helpen u bij de zoektocht naar de haard van uw dromen.

SHOWROOM