Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Skantherm

De kachels van Skantherm zijn geproduceerd met passie voor vuur. Deze passie komt tot uiting in het geweldige vlammenspel van de unieke houtkachels.

Skantherm

Ruim 30 jaar geleden werd het Duitse familiebedrijf Skantherm opgericht. Skantherm is dankzij zijn passie voor kachels en haarden uitgegroeid tot één van de grootste spelers in Duitsland. Skantherm produceert moderne, design houtkachels die gebouwd zijn om een leven lang mee te gaan. Ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, maar ook aan het uiterlijk wordt veel aandacht besteed. Zo zijn de kachels van Skantherm uniek te noemen. Er wordt bijvoorbeeld veel gebruik gemaakt van rechte lijnen in combinatie met ronde vormen. Dit zorgt voor een kenmerkend Skantherm design dat de passie voor het vuur doet oplaaien.

Kwaliteit, design en functie

Bij de producten van Skantherm komen kwaliteit, design en functie samen. De kachels worden gemaakt van de beste materialen, de meest unieke vormen en zijn eenvoudig in gebruik. Voorbeeld hiervan is de deur van 180 °, die Skantherm speciaal heeft ontwikkeld . Door het gebruik van het ronde glas, wordt optimaal zicht gecreëerd. Dat betekent nog meer genieten van het schitterende vlammenspel en optimaal genieten van een schitterend vuurzicht.

Een greep uit het assortiment van Skantherm

Skantherm Emotion S Houtkachel
Skantherm Emotion S
Hout
Opvallende kachel met prachtig vuurzicht.Let op! Getoonde prijs is exclusief heffingstoegslagen! Vraag uw adviseur. ...
Skantherm SHAKER Houtkachel
Skantherm SHAKER
Hout
Unieke designkachel met intens vlammenspel.  Let op! Getoonde prijs is exclusief heffingstoegslagen! Vraag uw adviseur. ...

Kom naar onze showroom!

Een kachel of haard moet u zien, de warmte van vuur voelen, de geur van hout ruiken en de magie van het vlammenspel zelf ervaren. Breng daarom een bezoek aan onze sfeervolle showroom! Hier vindt u de laatste modellen, voorzien van de nieuwste technieken. Onze adviseurs delen graag in hun kennis en helpen u bij de zoektocht naar de haard van uw dromen.

SHOWROOM