Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Stijlvolle Interieurideeën

Stalen deuren

Stalen deuren zien we steeds vaker terugkomen in het interieur. Door het gebruik van glas, wordt een ruimtelijk effect gecreëerd. Verschillende kamers worden met elkaar verbonden en de woning wordt meer één geheel in plaats van allemaal kamertjes bij elkaar. Stalen deuren zijn er in allerlei soorten en maten, zoals de schuifdeur, scharnierdeur en taatsdeur. Ook in een woning met een haard of kachel, kan een stalen deur ervoor zorgen dat het vuur vanuit meerdere ruimtes zichtbaar is. Dat is nog eens sfeervol!

 

Afbeelding
Afbeelding

Doe inspiratie op in onze showroom

In onze showroom staan meer dan 150 haarden en kachels opgesteld. Ook zijn er diverse huiselijke settings gecreëerd om u een idee te geven wat er allemaal mogelijk is. Wanneer u kiest voor een inbouwhaard of bijvoorbeeld een zwarte, stalen vrijstaande kachel, kunt u eigenlijk alle kanten op met uw interieur. Wilt u juist opvallen met uw interieur? Speel dan vooral met accessoires. Deze zijn eenvoudig te vervangen en zorgen meteen voor een gezellige sfeer in huis. Ontdek in onze showroom wat er allemaal mogelijk is. U vindt hier verschillende smaakvolle interieurstijlen terugkomen, zodat u ideeën op kunt doen voor uw eigen huis.
Afbeelding
Afbeelding

Op maat gemaakte kasten en plateau's

Wist u dat u ook bij ons terecht kan voor op maat gemaakte kasten en plateau's? Groot voordeel is dat u zelf bepaalt hoe de kast eruit komt te zien. U kiest maten die perfect aansluiten bij de ruimte en ook met de indeling kunt u spelen. Natuurlijk helpt onze adviseur bij het ontwerpen van de kast en geeft hij tips om de beschikbare ruimte zo goed mogelijk te benutten. Zo creëert u samen een uniek meubelstuk dat jaren meegaat. Onze kasten en plateaus worden namelijk gemaakt van de beste materialen en natuurlijk met oog voor detail.
Afbeelding
Afbeelding

 

Ontdek uw stijl bij Harlekijn Haarden & Kachels

Wij nodigen graag uit in onze showroom om inspiratie op te doen. Maak uw wensen kenbaar, laat weten wat u mooi vindt en wat juist niet. Onze adviseur laat zien wat er allemaal mogelijk is. Of het nou gaat om een moderne, sfeervolle inbouwhaard of een authentieke, vrijstaande kachel, wij gaan samen met u op zoek naar uw droomhaard. Wij hopen u binnenkort te begroeten bij Harlekijn Haarden & Kachels in Beneden-Leeuwen!