Een stoere, robuuste kachel met een grote ruit die u perfect zicht geeft op het vuur. Dat is de Barbas Box! Nu niet alleen meer houtgestookt maar ook op gas verkrijgbaar. 

Moderne kachel met grote ruit

De Box bestaat uit een serie moderne, strakke kachels met grote ruiten. Dit creëert schitterend zicht op het vlammenspel. Vanwege de populairiteit van dit model heeft de fabrikant besloten om de kachel niet alleen meer houtgestookt aan te bieden, maar ook als gaskachel

Schitterend vuur dank zij moderne technieken

Hiermee kunt u eenvoudig genieten van een schitterend vuur dat ontstaat door gebruik van de meest moderne technieken. Met 1 druk op de knop verspreidt de kachel een heerlijk warmte en kunt u genieten van een sfeervol vuur. 

De Barbas Box is uitgevoerd met de MagniFire branders van Bellfires. Dat betekent dat ook in een compact formaat een zeer sfeervol vlambeeld wordt gecreëerd. 

Stoere gaskachel van Bellfires

Houdt u van een stoere kachel met een moderne uitstraling? Dan is de Barbas Box zeker het overwegen waard! De verschillende modellen worden standaard geleverd zonder houtopslagmodule. Wilt u het plaatje compleet maken? Kies dan ook deze module en leg een aantal houtblokken onderin. 

De Barbas Box gas komt binnenkort bij Harlekijn haarden en kachels in het assortiment. Wilt u weten of deze gaskachel de kachel van uw dromen is? In onze showroom kunt de Bellfires Box 55 bewonderen! Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in Beneden-Leeuwen.