U bent gecharmeerd van een bio-ethanol haard. Dat snappen wij. Een bio-ethanol haard is namelijk sfeervol en eenvoudig te plaatsen. Maar waar en hoe wilt u deze plaatsen? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. 

Bio ethanol haard inbouwen in kast

Heeft u er bijvoorbeeld al over nagedacht om een bio ethanol haard te laten inbouwen in een kast? Een sfeervolle oplossing voor warmte en daarbij ook een praktische oplossing want er wordt meer kastruimte gecreëerd. Groot voordeel aan een bio ethanol haard in kast is dat u bij Harlekijn Haarden & Kachels kunt kiezen voor een kast op maat. Maak uw wensen kenbaar aan onze adviseur en er wordt een 3D tekening gemaakt van de kast. Zo ziet u meteen of deze naar wens is en hoe de kast eruit ziet in uw kamer.  

Vraag ons Inspiratie Magazine aan

Wilt u meer inspiratie op doen bij Harlekijn? Voer uw e-mail adres in om ons magazine te downloaden

Bio ethanol haard tv meubel

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen voor een bio ethanol haard met tv meubel. Hierbij wordt de haard geïntegreerd in het televisie meubel. Gezellig tv kijken en tegelijkertijd genieten van de warmte en sfeer van vuur? Dat kan perfect met een bio ethanol haard tv meubel. Onze adviseurs in de showroom vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Wij staan namelijk voor persoonlijk advies op maat en kijken wat er mogelijk is in uw woning en wat past bij uw wensen.

Planika bio ethanol haard tv meubel

Waarom kiezen voor een bio ethanol haard?

U weet nu dat u uw bio ethanol haard in een kast kan laten inbouwen, maar ook dat u kunt kiezen voor een bio ethanol haard tv meubel. Natuurlijk is het ook mogelijk om een bio ethanol haard los te plaatsen in de ruimte. Maar waarom zou u kiezen voor een bio ethanol haard? Groot voordeel is dat er geen rookkanaal nodig is en ook bent u niet afhankelijk van gas. Is uw woning gasloos? Dan kunt u zeker kiezen voor een bio-ethanol haard. Voordeel van een bio ethanol haard ten opzichte van een elektrische haard is dat u geniet van écht vuur, echte vlammen en warmte. Een elektrische haard geeft beperkte warmte af van zo’n 1,5 tot 2 kW. Dit is onvoldoende om te gebruiken als hoofdverwarming. Bij een bio ethanol haard geldt; hoe breder de haard, hoe meer warmte.

Bio ethanol haarden

Luxe bio ethanol haard van Planika

In ons assortiment vindt u de luxe bio ethanol haarden van Planika. Hiermee kunt u genieten van vuur op maat. Sfeervol en warm. De automatische ontsteking maakt het heel eenvoudig om de haard te bedienen. U hoeft namelijk niet het vuur te ontsteken met een lucifer, maar u doet dit gewoon met een afstandsbediening! Planika haarden zijn leverbaar in verschillende maatvoeringen en kunnen op diverse manieren worden ingebouwd. Kiest u voor een bio ethanol haard in kast of toch liever voor een bio ethanol haard tv meubel?

Voordelen Planika bio ethanol haarden:

 • Keuze uit diverse maatvoeringen
 • Efficiënt verbrandingsproces door BEV Technologie
 • Eenvoudige bediening
 • Verschillende installatiemethodes

Voordelen gepatenteerde BEV Technologie

  • Geen direct contact tussen brandstof en vlam
  • Geen geur, rook of as
  • Schoon verbrandingsproces
  • Natuurlijke, gouden vlammen
  • Langere brandduur

Planika bio ethanol haarden

Planika bio ethanol haard in kast

Bezoek onze uitgebreide showroom in Beneden-Leeuwen

Het vuur en de warmte van een haard moet u eigenlijk zelf ervaren. Wij nodigen u dan ook van harte uit om een kijkje te nemen in onze uitgebreide en veelzijdige showroom in Beneden-Leeuwen. Diverse bio ethanol haarden zijn hier brandend opgesteld. En wilt u weten of een bio ethanol haard mogelijk is in uw woning? Onze adviseurs geven u graag persoonlijk advies op maat.