Een bio-ethanol haard zorgt voor een echt vuur, heeft eenvoudige bediening en een levendig vlambeeld. Groot voordeel aan een bio-ethanol haard is de oneindige plaatsingsmogelijkheden. Wilt u een bio ethanol haard inbouwen in een kast? Laat u inspireren!

Ontdek ons assortiment luxe bio ethanol haarden

Bent u op zoek naar een bio ethanol haard? Bij Harlekijn vindt u de bio ethanol haarden van Planika. Kwaliteitshaarden met een hoog comfort. Deze haarden zijn heel eenvoudig in gebruik en zorgen daarmee voor extra comfort. Aansteken is niet meer nodig. Met één druk op de knop van de afstandsbediening komt het vuur tot leven. De Planika haarden zijn volledig beveiligd. Reservoir bijna leeg? Ook dat geeft de haard aan! Zo weet u heel eenvoudig wanneer het tijd is om bij te vullen.

Ongekende mogelijkheden met een bio ethanol haard 

Doordat er geen gasaansluiting of rookgasafvoer nodig is, zijn bio ethanol haarden relatief eenvoudig te plaatsen. Is uw woning gasloos? Ook dan is een bio ethanol haard een goede oplossing voor warmte en sfeer. De plaatsingsmogelijkheden zijn (bijna) oneindig. Het enige dat u nodig heeft, is een stopcontact. Een stopcontact is nodig om de afstandsbediening te kunnen gebruiken. Wilt u de bio ethanol haard inbouwen in een kast? Wilt u een bio ethanol haard met tv meubel? Of liever een bio ethanol haard als roomdivider? Het kan allemaal!

Bio ethanol haarden

Planika bio ethanol haard in kast

Bio ethanol haard inbouwen in kast

Heeft u er al over nagedacht waar u uw haard wil laten plaatsen? Misschien een bio ethanol haard inbouwen in een kast? Wist u dat Harlekijn Haarden & Kachels kasten en plateaus op maat maakt? Wanneer u kiest voor deze combinatie, denkt u zelf mee in het ontwerp. Onze adviseur vertelt u de mogelijkheden over materiaalgebruik en zorgt voor een veilige, sfeervolle oplossing. Dankzij het 3D ontwerp maakt de adviseur hetgeen besproken meteen visueel en ziet u hoe het geheel eruit komt te zien. Een bio ethanol haard in de kast maakt dat de haard echt onderdeel is van uw interieur. Daarnaast creëert u ook nog eens praktische en sfeervolle opbergruimte. 

Bio ethanol haard met tv meubel

Wilt u uw televisie laten integreren in een kastenwand met daaronder een mooie bio ethanol haard? Kies dan voor een bio ethanol haard met tv meubel. Met een schuifpaneel kunt u er ook voor kiezen dat de televisie niet zichtbaar is en de aandacht uitgaat naar het levendige vlammenspel van de haard. Uw bio ethanol haard tv meubel zal de eyecatcher zijn van de ruimte!

Planika bio ethanol haard tv meubel

Voordelen Planika bio ethanol haarden:

 • Keuze uit diverse maatvoeringen
 • Efficiënt verbrandingsproces door BEV Technologie
 • Eenvoudige bediening
 • Verschillende installatiemethodes

Voordelen gepatenteerde BEV Technologie

  • Geen direct contact tussen brandstof en vlam
  • Geen geur, rook of as
  • Schoon verbrandingsproces
  • Natuurlijke, gouden vlammen
  • Langere brandduur

Planika bio ethanol haarden

Planika bio ethanol haard inbouwen in kast

Bio ethanol haarden bij Harlekijn Haarden & Kachels

Wilt u meer weten over ons assortiment bio ethanol haarden? Of heeft u nog specifieke vragen over een bio ethanol haard inbouwen in een kast? U bent van harte welkom in onze 1500 m2 showroom in Beneden-Leeuwen. In onze showroom vindt u diverse haarden en kachels opgesteld met tv of met kast. Bekijk wat u mooi vindt voor uw woning en ga het gesprek aan met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag.