Bij de familie Keizer hebben wij de Contura I50 geïnstalleerd. Een sfeervolle houthaard van topkwaliteit met schitterend 3-zijdig vuurzicht. "We wilden graag een haard waarbij je vuur van meerdere kanten kan zien. We zijn heel blij met onze keuze voor de Contura en Harlekijn haarden en kachels." 

 "De kachel van Harlekijn beviel perfect"

Daan en Anneke Keizer hebben een aantal weken geleden hun nieuwe woning betrokken. Ze hebben gekozen voor een moderne woning in een nieuwbouwwijk en wilden daar ook graag een houthaard in. "Voor ons vorige huis hadden we ook een kachel bij Harlekijn gekocht. Dat beviel perfect", vertelt Daan. 

De Contura I50 houtkachel is uitermate geschikt voor een moderne woning

"Verkoopadviseur Dorien heeft ons uitstekend geholpen en liet ons verschillende opties zien. Uiteindelijk hebben we gekozen voor de Contura I50." Deze inzetkachel is uitermate geschikt voor een moderne woning. De haard kan strak ingebouwd worden, zodat alle aandacht uitgaat naar het schitterende vuur. De royale ruiten aan drie kanten geven een schitterend vuurzicht. "We wilden graag een vuur dat van meerdere kanten zichtbaar wordt. Dan kom je al snel uit bij een hoekhaard of een 3-zijdige haard. In onze kamer vonden we de 3-zijdige haard mooi passen."

Een haard van Contura zorgt voor warmte en gezelligheid

Een haard of kachel van Contura zorgt voor warmte en gezelligheid in huis. Contura maakt kachels waarbij design en gebruiksgemak hoog in het vaandel staan. Tot in het kleinste detail levert Contura kwaliteit. Contura staat dan ook garant voor sfeervol genieten, maar op een milieubewuste manier. De houtkachels zijn van hoge kwaliteit met aandacht voor milieu en duurzaam stoken. 

"We hebben de stookavond bijgewoond als opfriscursus"

"Stoken konden we al. Toch hebben we de stookavond van Harlekijn nog een keer bijgewoond als opfriscursus. Tijdens de stookavond werd duidelijk uitgelegd welk hout we moeten gebruiken en hoe we de kachel het beste kunnen stoken. Het was ook leuk om Dorien weer even te spreken. Daar hebben we ook onze complimenten overgebracht."

"Het is heerlijk om een vuurtje te stoken"

Tijdens koude avonden gaat de kachel van de familie Keizer vrijwel altijd aan. "Het is heerlijk om een vuurtje te stoken in de Contura i50. Niet alleen de warmte, want we zouden ook gewoon onze thermostaat hoger kunnen draaien. Maar de sfeer en gezelligheid die vrijwel meteen onstaat wanneer het vuur opleeft, is ongekend! 

Ontdek ons uitgebreide assortiment haarden en kachels

Bent u ook op zoek naar een sfeervolle houthaard? U bent van harte welkom in onze stijlvolle showroom. Naast houtkachels, hebben wij ook een uitgebreid assortiment gashaarden, pelletkachels, elektrische kachels en bio-ethanol haarden. Welke variant sluit het beste aan bij uw wensen? Ontdek het bij Harlekijn! De koffie staat klaar.