In de zomer moeten klanten vaak een drempeltje over om over te gaan op de aankoop van een haard. Dat, terwijl de zomer juist hét moment is om een haard of kachel te kopen! De haard wordt dan namelijk nog voor de winter geïnstalleerd, zodat u klaar bent voor de koude dagen. Maar, u kunt ook kiezen voor een buitenkachel!

Geniet buiten van vuur met Faber TheBuzz

Neem bijvoorbeeld de buitenhaard Faber TheBuzz, een strakke buitenhaard van cortenstaal. Faber TheBuzz staat sinds kort voor de showroom van Harlekijn. Deze stoere buitenhaard kan zowel met aardgas als flessengas worden gebruikt. 

Waarom kiezen voor een buitenhaard? 

Wanneer het in de avond wat kouder wordt en u toch het liefste buiten wilt blijven, biedt een tuinhaard de uitkomst! Met 1 druk op de knop komt het sfeervolle vuur tot leven en voelt u meteen een aangename warmte. Gezellig met uw vrienden of familie buiten bij de haard met een hapje of drankje. Dat klinkt toch heerlijk? Dank zij de wieltjes kunt u de haard naar uw favoriete plekje in de tuin rijden.

Buitenhaarden van Faber en Spartherm

Naast Faber TheBuzz, hebben wij onder andere ook Faber TheTube en de modellen van Spartherm Fuora in ons assortiment. De Spartherm Fuora is een elegante, strakke tuinhaard die uw tuin of terras een stijlvolle uitstraling geeft. Wilt u meer weten over onze collectie tuinhaarden? Onze adviseurs in de showroom staan voor u klaar.