Bent u op zoek naar een gaskachel met de uitstraling van een houtkachel? Ontdek dan de Faber Vejen! Deze vrijstaande gaskachel is nu brandend te zien in onze showroom! 

Moderne gaskachel met de nieuwste technieken

De Faber Vejen is een moderne gaskachel die voorzien is van de nieuwste technieken. Dit maakt het vuur zeer levendig en sfeervol. Het vuur kan op twee verschillende vlamhoogtes branden. Het gloei-effect van het asbed kan dankzij de Symbio lichtmodule afzonderlijk worden ingeschakeld, is warmtevrij en kost zeer weinig energie. Zo kunt u kiezen voor een rustig vuur, of een wat intenser vlammenspel. 

Eenvoudige bediening met schuifhendel

Doordat de Faber Vejen voorzien is van een schuifhendel aan de voorkant, lijkt het net of we hier te maken hebben met de luchtschuif van een houtkachel. De hendel kan echter gebruikt worden om het vuur in de kachel te ontsteken en te regelen. Faber weet hiermee een groot publiek te trekken. De houtkachel is namelijk bij veel mensen populair, maar niet iedereen wil met hout in de weer om een vuur te laten branden. Voor hen is de Faber Vejen de perfecte gaskachel! 

Bij Faber gaat het om vuur

Dank zij de 3 ruiten heeft u optimaal zicht op het vlammenspel, vanuit meerdere hoeken van de kamer. Het moderne design past goed in verschillende interieurstijlen. Bij Faber gaat het namelijk om vuur! 

Faber Vejen brandend in de showroom van Harlekijn

Deze schitterende gaskachel is nu brandend te zien in de showroom van Harlekijn. Onze adviseur laat u deze kachel graag zien en vertelt u waar u op moet letten bij de eventuele aankoop van een gaskachel. Ontdek ons uitgebreide en veelzijdige assortiment vrijstaande gaskachels in onze stijlvolle showroom. U bent van harte welkom.