Heeft u net een huis gekocht? Dan bent u vast ontzettend druk met plannen maken voor de inrichting. Heeft u ook al nagedacht over het verwarmen van uw woning? Nee? Wij denken graag met u mee!

Werk aan de winkel bij een nieuwe woning

Het is een spannende tijd wanneer u net een huis heeft gekocht. Of het nu gaat om een woning die volledig gerenoveerd moet worden, of een nieuwbouw woning. Er is altijd werk aan de winkel! Om van uw huis een thuis te maken, is het belangrijk om de woning naar uw zin te maken. Wat staat er op uw verlanglijstje? Een visgraatvloer? Stalen deuren misschien? Hoe zit het met het lichtplan? Welke kleuren wilt u gaan gebruiken? Neutrale kleuren met kleurrijke accessoires? Of houdt u alles liever rustig? Genoeg om over na te denken!

Vraag ons Toekomst Magazine aan

Wilt u meer weten over de toekomst van de haard en de kachel? Voer uw e-mail adres in om ons magazine te downloaden

Verwarm uw woning met een sfeervolle haard of kachel

Heeft u ook al nagedacht over hoe uw uw woning wilt verwarmen? Vrijwel alle nieuwbouwwoningen worden opgeleverd met warmtepomp. Nieuwe technieken worden gebruikt om uw woning te verwarmen. Maar mist u sfeer? Breng een bezoek aan de 1.500m showroom van Harlekijn in Beneden-Leeuwen en laat u informeren over de mogelijkheden.

Alle gashaarden

Gashaard in nieuwbouwwoning

Uw nieuwbouw woning is niet aangesloten op aardgas. Is een gashaard dan ook helemaal uitgesloten? Zeker niet! Een gashaard in een nieuwbouwwoning is gewoon mogelijk! Het is namelijk zo dat de meeste moderne gashaarden ook op propaangas geleverd kunnen worden. Dat betekent dat u nog steeds snel en eenvoudig kan genieten van écht vuur. Voordeel aan een gashaard ten opzichte van een houthaard is dat met 1 druk op de knop het vuur ontstaat.

Gashaard in nieuwbouw op propaangas

Kiest u voor een gashaard in uw nieuwbouw huis? Dan wordt in uw tuin een speciale kist geplaatst waar ruimte is voor twee gasflessen. Met een gekoppeld systeem, ziet u heel eenvoudig wanneer het tijd is om de propaanfles te vervangen. Zo weet u dat u nooit zonder gas komt te zitten en ondertussen gezellig bij de gashaard kan zitten.

Gashaard op propaan

Gashaard in nieuwbouwwoning

Welke gashaard in uw nieuwbouw huis?

Wanneer u kiest voor een gashaard in uw nieuwbouw huis, heeft u keuze uit meerdere modellen. Gaat u voor een fronthaard, hoekhaard, driezijdige haard of heeft u liever een tunnelhaard? In onze showroom vindt u alle soorten gashaarden diverse modellen brandend opgesteld. Zo kunt u zich er beter een voorstelling van maken hoe bijvoorbeeld een hoekhaard of tunnelhaard in uw woning eruit zou komen te zien.

Bellfires Smart Bell 75/70 front gashaard

Bellfires heeft voor de Smart Bell 75-70 de Premium Fire brander gebruikt. Drie branders zijn in de houtstammen verwerkt en zo lijkt het vuur echt uit de houtstammen te komen. Daarmee creëert Bellfires een levensecht houtvuur, maar met alle gemakken van een gashaard. De Premium Fire kent ook een zeer energiezuinige stand. Vuurbeleving krijgt zo een extra dimensie!

DRU Metro 100XT/2 Eco Wave hoekhaard

Wilt u met één druk op de knop genieten van een sfeervol vlammenspel? De Metro 100XT/2 is een sfeervolle hoekhaard met een schitterend breed vuur. Net als de andere Metro haarden is deze voorzien van de Vario Burner. Deze techniek van Dru staat garant voor een natuurlijk vlambeeld en hoge efficiëntie. Het vuur wordt zigzaggend verdeeld over de gehele breedte en diepte van de haard. Dit creëert een vol en levendig vuur. De haard kan eenvoudig bediend worden met de standaard meegeleverde afstandsbediening. Ook is het mogelijk om met een tablet of smartphone het vuur in de haard te regelen. 

Kalfire GP85/50R driezijdige haard

De Kalfire GP85/50R is voorzien van de modernste technieken. Daarmee kunt u met één druk op de knop genieten van een zeer realistisch vlammenspel. De prestigebrander is een innovatieve, gepatenteerde brander en zorgt voor een ongekend realistisch houtvuurbeeld. De branders zijn geïntegreerd in de keramische houtstammen die in piramidevorm zijn opgestapeld. Optioneel kunt u de haard uitbreiden met de Natural Spark Generator (NSG). Deze technologie zorgt ervoor dat er in de haard levensechte vonkjes uit de brandende vlammen opstijgen en langzaam verbranden. Kiest u voor de Hybride functie dan wordt de haard voorzien van Led-verlichting in het branderbed. Dit creëert een zeer sfeervol vuur. Wilt u dit zelf ervaren? Ook deze gashaard staat brandend in onze showroom.

Element4 Sky T L tunnelhaard

De Sky T MKII van Element4 is een verticale gashaard van formaat. De doorkijkhaard heeft een hoogte van maar liefst 160 cm! Met deze haard bent u verzekerd van sfeervolle momenten bij het vuur. De moderne gashaard is een werkelijke blikvanger voor uw interieur. Een stijlvolle toevoeging van sfeer voor uw interieur. Met deze haard kunt u ook nog eens van 2 kanten genieten van de prachtige vlammen en de heerlijke warmte. Ook bij deze haard kunt u zelf kiezen uit verschillende soorten branderdecoratie en achterwanden. Zo kunt u de haard helemaal naar eigen smaak inrichten. Ook tunnelhaarden zijn er in verschillende afmetingen. De Sky tunnelhaard is een hoge haard met verticaal vuurzicht, terwijl de Kalfire tunnelhaard op de foto een liggend vuurbeeld heeft. 

Elektrische haard in nieuwbouw huis

Wilt u liever niet afhankelijk zijn van gas, maar wel met 1 druk op de knop genieten van een sfeervol vuur? Dan kunt u ook kiezen voor een moderne elektrische haard. De elektrische haarden in ons assortiment geven een zeer realistisch vlambeeld. Ook zijn er elektrische haarden die warmte afstoten. Deze warmte is onvoldoende als hoofdverwarming, maar geeft een heerlijke bijverwarming. Wanneer u met vrienden of familie rond de elektrische haard zit, is dit zeker goed voelbaar.

Verwarm uw woning op de manier die u wilt

Belangrijkste bij het verwarmen van uw woning is dat het past bij u! Houdt u van een gezellige sfeer, dan is alleen een warmtepomp waarschijnlijk niet voldoende. Denkt u na over een houtkachel, elektrische haard of gashaard in uw nieuwbouwwoning? Onze adviseurs denken graag met u mee en geven u persoonlijk advies op maat. Bezoek onze uitgebreide showroom waar meer dan 100 haarden en kachels zijn opgesteld. Wij helpen u graag!  

Bezoek de showroom