"Kom je gezellig vanavond een wijntje bij me drinken bij de warmtepomp? Huh? Bij de warmtepomp?" Misschien heeft u onze radiospot al gehoord op Radio Gelderland. Een opvallende radiospot, want zeg nou zelf, een wijntje bij de warmtepomp is nou niet bepaald gezellig. Wat wel gezelligheid biedt? Vuur! 

Snel en eenvoudig genieten met een gashaard

Wat is het heerlijk om na een lange dag thuis te komen en uw gashaard te ontsteken met 1 druk op de knop. De vlammen komen meteen tot leven en de warmte vult de ruimte. De rode gloed van het vlammenspel brengt een intieme, knusse, gezellige sfeer in de kamer en u vergeet meteen alle sores van uw werk. 

Droom weg in een authentiek houtvuur

Liever genieten van een echt en authentiek houtvuur? Zorg dan dat de houtblokken al klaar liggen om te ontsteken. U kunt eenvoudig het hout in uw kachel stapelen volgens de Zwitserse Methode. Zo hoeft u bij thuiskomst alleen nog maar met een lucifer het aanmaakblokje aan te steken en kunt u binnen korte tijd genieten van het intense vuur van uw houtkachel.

Haard of kachel sfeervolle aanvulling op warmtepomp

In Nederland wordt steeds meer gesproken over warmtepompen voor het verwarmen van woningen. Maar er kleven nogal wat nadelen aan de warmtepomp.

Nadelen warmtepomp:

  • Grote investering.
  • Warmtepomp neemt meer ruimte in dan een klassieke CV-ketel.
  • Niet ieder type warmtepomp past bij elke situatie.
  • De buitenunit heeft een pomp en ventilator, deze produceren geluid. 
  • Opwarming gebeurt op lagere temperaturen en verloopt trager. U moet dus langer wachten op minder warmte.
  • Uitbreiding van een woning vereist extra capaciteit. Deze kan de warmtepomp niet leveren, omdat deze precies is berekend op de huidige warmtevraag. 

Gezelligheid bij het vuur van een gashaard of houtkachel

En natuurlijk brengt een warmtepomp geen gezelligheid met zich mee! Een (lokale) haard of kachel is een prima aanvulling op een warmtepomp. Naast gezelligheid, brengt een haard of kachel ook meteen warmte op de plek waar u het het meeste nodig heeft. Een gashaard of houtkachel kan de koude pieken ondervangen. Dus wilt u genieten van een aangename warmte en gezellig een wijntje drinken met uw buurvrouw, vriendin of zus? In ons assortiment is altijd een haard of kachel te vinden die aansluit bij uw wensen en past in uw woning. Onze toestellen zijn Ecodesign Ready, dat betekent dat ze voldoen aan strenge eisen die in 2020 in Nederland van kracht worden.

Onze verkoopadviseurs geven advies op maat

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bent u op zoek naar advies op maat? Onze verkoopadviseurs in de showroom helpen u graag. Zij vertellen u meer over het verantwoord verwarmen van uw woning met een houtkachel, gashaard, pelletkachel, elektrische haard of bio-ethanol haard. Genoeg keuze in onze 1500m2 showroom! De koffie staat klaar.