NIeuw in de showroom is de Global 70XT BF gashaard. Deze gashaard is ingebouwd met een marmeren kader. Marmer is hip, maar natuurlijk is het ook mogelijk om de haard strak in te bouwen. Geniet van een schitterend vuur met de Global 70XTY BF!

Geniet van levendige vlammen met Global

Levendige vlammen creëren samen een schitterend vlammenspel. Dankzij de Truflame Burner ontstaan er mooie, hoge vlammen met een prachtige, warme gloed. De Truflame Burner is namelijk omhoog geplaatst, dat zorgt voor meer volume. Ontdek zelf dit levendige, geweldige vuur in onze showroom, waar de Global 70XT BF brandend te bewonderen is. 

Eenvoudig en snel vuur met de Global 70XT BF

Wat u ook kiest, de Global 70XT BF gashaard is geen verkeerde keuze! Met 1 druk op de knop van de afstandsbediening, brengt u de vlammen tot leven. Stoken op gas is eenvoudig, maar ook schoon en veilig. De haard is eenvoudig te installeren en geeft jarenlang een prettige warmte en sfeer. De haard kan zowel gestookt worden op aardgas als propaan. Voor het interieur heeft u keuze uit diverse binnenwanden zoals zwart, Ceraglass of Classic steen.

 Ontdek ons uitgebreide assortiment moderne gashaarden

In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment haarden en kachels. Wij hebben houtkachels, gashaarden, pelletkachels, elektrische haarden en bio-ethanol haarden. Elke kachel heeft z'n eigen unieke eigenschappen.Wilt u meer weten over deze mooie gashaard van Global? Of wilt u zelf de haard ervaren? U bent van harte welkom in onze uitgebreide showroom. Onze adviseurs helpen u graag.