Een Kalfire haard is streven naar perfectie. De ontwerpers van Kalfire willen alleen het beste. Dat zien we in het gebruik van materialen, de eenvoudige bediening en het schitterende vlambeeld van de houtkachels en gashaarden van Kalfire. 

Schitterende haarden van Kalfire met de modernste technieken

In onze veelzijdige en uitgebreide showroom hebben we verschillende toestellen van Kalfire staan, zowel houtgestookte toestellen als toestellen op gas. Wat deze haarden gemeen hebben? Ze zijn allemaal voorzien van de nieuwste technieken, zodat u onbezorgd kan genieten van de warmte en sfeer van een perfect vuur.

Altijd een model haard te vinden die bij u past 

De haarden van Kalfire worden geleverd in vijf modellen. Zo is er altijd een model te vinden die aansluit bij uw wensen en past in uw woning. Kiest u voor een fronthaard die makkelijk integreert in uw interieur? Wilt u liever van meer zijden vuurzicht? Ga dan voor een hoekhaard of driezijdige haard. Wilt u de haard gebruiken als scheiding in de ruimte? Dan kunt u het beste kiezen voor het roomdivider model, ook wel tunnelhaard genoemd. 

Sfeervolle Kalfire gashaard in onze showroom

In onze showroom vindt u onder meer de GP70-55S. Deze elegante gashaard heeft een 3-zijdig zicht op het schitterende vlammenspel. Dank zij de hoge ruit geniet u optimaal van het mooie vuur dat wordt gecreëerd door het gebruik van de modernste technieken. Zo zorgt de prestigebrander voro een ongekend realistisch houtvuurbeeld. Zo kunt u met 1 druk op de knop genieten van de sfeer van een echt houtvuur. De branders zijn geïntegreerd in de keramische houtstammen die in piramidevorm zijn opgestapeld. 

Tweezijdige verticale gashaard van Kalfire

Heeft u liever een 2-zijdige gashaard die verticaal opgesteld is? Kies dan voor de Kalfire GP65-75C. Ook deze gashaard is voorzien van de unieke prestigebrander. Daarnaast zorgt de Natural Spark Generator (NSG) voor vonkjes, zodat het vuur nog realistischer wordt. 

Ontdek de moderne houthaarden van Kalfire bij Harlekijn

Naast gashaarden heeft Kalfire ook houthaarden in het assortiment. In onze showroom vindt u bijvoorbeeld de Kalfire WW66-48S. Deze schitterende haard biedt u vrij zicht op het vuur doordat kaders op de hoeken ontbreken. Een ander voordeel is dat de ruit van deze haard langer schoon blijft. De houthaarden van Kalfire laten continu een smalle strook lucht voor het glas naar beneden vallen. Deze luchtstroom hout uw ruit schoon. Dat betekent dat u minder vaak zelf uw ruit hoeft te reinigen. Kalfire levert kwaliteit. Van productie tot en met de installatie worden de strengste kwaliteitseisen gehanteerd. Zo bent u ervan verzekerd dat u jaren zorgeloos kunt genieten van de warmte en sfeer van uw haard.

Genoeg keuze in Kalfire haarden in onze showroom

Ontdek de voordelen van de Kalfire haarden in onze sfeervolle showroom in Beneden-Leeuwen. Onze adviseurs beantwoorden graag uw vragen en voorzien u van meer informatie.