Een (nieuwe) haard maakt een wezenlijk verschil in uw interieur. Een 3D tekening van onze adviseur maakt het effect voor uw kamer vooraf al duidelijk. Met een 3D-tekening gemaakt door één van onze adviseurs krijgt u een beeld van hoe de nieuwe situatie er uit komt te zien. Het verschil wordt pas écht duidelijk als de haard geplaatst is en u de voor- en na situatie kunt zien op foto's.Wij ontvangen dit soort foto's graag, samen met uw ervaring met Harlekijn haarden & kachels. Zoals onderstaande enthousiaste reactie van een klant:

"Afgelopen week is de door ons bestelde KalFire gashaard geplaatst. De “operatie” is perfect verlopen en wij zijn zeer tevreden over de prettige en coöperatieve opstelling van jullie team. Inmiddels is het stof neergedaald en heeft alles weer zijn plaats gevonden in onze woonkamer. Bijgaand een plaatje van voor- en na de installatie."

Heeft u ook voor- en na foto's gemaakt en wilt u uw ervaring graag delen? Mail uw foto's en reactie dan naar communicatie@huisenhaard.nl

Ingestuurde foto's kunnen worden gebruikt voor communicatiedoeleinden (website, social media, drukwerk e.d.)