Jos en Marion Nieuwmeijer hebben bewust voor Harlekijn gekozen om het vertrouwen dat zij hadden in het vakmanschap. "We zijn zeer tevreden."

"Via de Eigen Huis Verbouwen en Inrichten beurs in Utrecht, zijn wij in contact gekomen met Harlekijn. We hebben daar ter plekke met een adviseur om tafel gezeten, maar hebben daarna, op zijn advies, ook de showroom bezocht", vertelt Jos.

"Goed advies en duidelijke uitleg"

In de showroom hebben Jos en Marion de defenitieve keuze voor een haard van Kalfire gemaakt en een offerte laten opstellen. " Het enige dat we wisten was dat er een televisie boven de haard moest komen, voor de rest hebben we ons door Harlekijn laten adviseren. Ze kwamen met goed advies en een duidelijke uitleg. Hij had duidelijk kennis van zaken en dat gaf ons veel vertrouwen."

  

"We kregen veel positieve reacties op de haard"

"De realisatie van het project bestond echt uit maatwerk. We vertrouwden op Harlekijn voor de perfecte uitvoer en we kamen niet bedrogen uit!"

De montage duurde twee dagen. Eerst werd de oude schouw afgebroken. Na het sloopwerk is de haard geïnstalleerd, de shouw met speciale, brandwerende isolatiematerialen opgebouwd en saus-klaar opgeleverd. "We hebben zelf besloten de schouw zo te laten, omdat we veel positieve reacties kregen op de beton-look."

Zeer tevreden over het hele project

Terugkijken op het hele project, van showroombezoek tot realisatie, zijn Jos en Marion zeer tevreden. Marion: "Alles verliep eigenlijk vlekkenloos.  Het is belangrijk om de tekening als leidend te houden voor de montage. Ik wilde graag wat kleine aanpassingen, maar dat bleek toch niet mooi te zijn. Op de tekening van de adviseur is alles goed en duidelijk uitgezocht."

  

Televisie boven de haard

Wilt u ook graag de televisie boven de haard? Weet u welke gashaard u in uw kamer wilt laten plaatsen? Wilt u ook advies over de toevoeging van een persoonlijk plateau of een kast op maat? Dat is allemaal mogelijk bij Harlekijn! Wij verkopen niet alleen haarden en kachels, maar denken aan het totaalplaatje. Laat u daarom adviseren in onze showroom en ontdek wat er allemaal mogelijkj is.