Onze aarde warmt op, de zeespiegel stijgt en de natuur staat onder druk. Genoeg redenen waarom Nederland in 2050 de CO2-uitstoot fors wil verminderen. De energietransitie is dan ook in volle gang. Hoe kunt u als consument uw steentje bijdragen? Lees het in de VUUR-krant!

 

Slimme oplossingen voor warmte in uw woning

In deze krant worden verschillende onderwerpen aangesneden die ingaan op de actualiteit. In de komende periode zullen we enkele van deze artikelen verder uitlichten, zodat u helemaal op de hoogte bent van de actuele stand van zaken. Enkele onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Het Klimaatakkoord van Parijs
  • Slimme oplossingen voor warmte in uw woning
  • De toekomst van de gashaard 
  • Goed advies met aandacht voor milieu en veiligheid

 

Lees meer over de energietransitie 

Wilt u nu al meer lezen over de energietransitie? Op onze website is al een groot aantal artikelen te vinden die ingaan op de actualiteit, zoals:

Bezoek de showroom en ontvang de VUUR-krant

Nu kunt u natuurlijk onze website en facebook in de gaten houden om te zien wanneer er een nieuw artikel uit de VUUR-krant belicht wordt. Maar kunt u niet wachten? Bezoek dan onze uitgebreide showroom en ontvang de papieren versie van de VUUR-krant. Zo kunt u lekker thuis op de bank of aan de keukentafel rustig de artikelen doorlezen. 

De nieuwste haarden en kachels bij Harlekijn

In onze showroom vindt u niet alleen de nieuwste gashaardenhoutkachels en pelletkachels, maar ook onze verkoopadviseurs die u graag van advies voorzien. Wilt u uw woning Verantwoord Verwarmen? Voor iedere woning vinden wij een passende oplossing die aansluit bij uw wensen en woning. De koffie staat klaar.