Onze monteurs zetten zich met passie in voor een perfecte installatie van een haard of kachel bij onze klanten thuis. Zij zijn vrijwel altijd op locatie aan het werk. Maar het is ook goed om elkaar te ontmoeten en elkaar te informeren over werkzaamheden en ontwikkelingen in de branche. Dat gebeurde gisteravond tijdens de jaarlijkse monteurstraining. 

Een veilige, juiste installatie én een tevreden klant

Na het gesprek met één van onze verkoopadviseurs, is het de beurt aan onze monteurs om hun klus te klaren. Ze komen bij u thuis om de haard of kachel te installeren die u in onze showroom heeft uitgekozen. Een klus die de ene keer in 2 uur geklaard is en de andere keer in 2 dagen. Maar altijd met het einddoel voor ogen: een veilige, juiste installatie én natuurlijk een tevreden klant! 

Complimenten voor de vakkundigheid van onze monteurs

Vanuit onze klantenkring horen wij positieve geluiden over onze monteurs via Facebook, Google en op onze website. "Erg knap hoe de monteurs onze haard zo netjes en vakkundig inbouwen," vertelt Janneke de Boer. "De monteurs zijn echt harde werkers. Groot respect voor de werkwijze! Zo vakkundig en netjes. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen," zegt ook Dirk Claassen. Birgit de Zwart heeft ook niets dan lof voor onze monteurs: "Onze complimenten zijn voor de monteurs die vakkundig hebben gewerkt. Het was mooi om te zien dat ze liefde hebben voor hun vak. Alle spullen werden netjes opgeruimd."

Extra uitleg over pelletkachels

Tijdens de monteurstraining werden verschillende onderwerpen besproken, zoals dakplakken met liquid rubber, veilig werken en de toekomst van onze branche. Ook kwam een medewerker van Nordic Fire langs voor extra uitleg over de installatie en werking van pelletkachels. Het was een mooie avond en een goed samen-zijn met onze monteurs

Laat uw kachel installeren door onze vakkundige monteurs

Wilt u ook een haard of kachel laten installeren door monteurs van een DE-gecertificeerd bedrijf? Breng dan een bezoek aan onze veelzijdige en uitgebreide showroom in Beneden-Leeuwen. Onze adviseurs voorzien u graag van meer informatie over gaskachels, houthaarden en pelletkachels. Daarna zullen onze monteurs bij u thuis aan de slag gaan om te doen waar zij het beste in zijn. Namelijk het installeren van uw droomhaard.