Bent u op zoek naar een gesloten gashaard? Ontdek dan de voordelen van de Bellfires Classic Bell. Een gesloten gashaard waarmee u eenvoudig en snel kunt genieten van een verantwoord vuur. 

Gesloten gashaard met charme

De Classic Bell van Bellfires is een gesloten gashaard, voorzien van de modernste technieken. De Classic Bell heeft qua vuurzicht veel weg van een open haard. Groot voordeel van deze haard ten opzichte van een open haard is het hoge rendement en de lage uitstoot van emissies. Harlekijn is toekomstgericht en voert alleen nog haarden en kachels waarmee u uw woning verantwoord kunt verwarmen. U vindt bij ons dan ook alleen open haarden op bio ethanol of elektriciteit

Combineer de gashaard met en schouw

Wilt u de haard combineren met een schouw? Ook daarvoor bent u bij Harlekijn aan het juiste adres! Wij hebben een groot aantal schouwen in onze sfeervolle showroom opgesteld. Zo kunt u deze mooie haard combineren met een schouw die aansluit bij uw persoonlijke wensen en stijl. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? U bent van harte welkom in onze sfeervolle showroom in Beneden-Leeuwen.