Dik Geurts komt met een indrukwekkende niewue serie houtkachels. De Odin-serie bestaat uit diverse modelen voorzien van unieke en eigentijdse vormgeving. 

Het model dat u in onze showroom vindt, is de Odin Plateau. Dit model heeft als extra toevoeging een uniek plateau. Dit geeft de Odin Plateau een eigentijdse uitstraling en net wat meer 'body'. Ook ontstaat er een ruimte waar u eenvoudig uw hout op een stijlvolle manier kunt opbergen. 

De Dik Geurts  Odin Plateau is afgewerkt in een donker antraciete kleur en heeft een vermiculiet interieur. Dit zorgt niet alleen voor een schitterende uitstraling, maar ook voor een optimale verbranding. Het vermiculiet reflecteert de warmte zeer goed. Een hele bewuste keuze want deze reflectie zorgt voor een snelle opwarming van het rookkanaal en meer warmte in het vuur. Het resultaat is een mooie schone verbranding, meer rendement en een verbranding die voldoet aan de strengste emissie eisen. Dat betekent duurzaam genieten met deze schitterende designhaard! 

Naast de Dik Geurts Odin Plateau is de Odin ook in andere versies leverbaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Odin Fixed? Dit bijzondere model is voor plaatsing aan het plafond. Doordat de kachel geen vloeroppervlak in gebruik neemt, wordt ruimte gecreëerd. Dat maakt dat dit model geplaatst kan worden in ruimtes waar voorheen geen plek was voor een kachel of haard.

Heeft u liever een Odin voor aan de wand? Dan is er de Odin Wall. De Odin Tunnel Fixed is het doorkijkmodel van de serie. Zo kunt u van twee kanten genieten van het schitterende houtvuur van Dik Geurts. Deze tunnelhaard is ook te koop met een plateau, de Dik Geurts Odin Tunnel Plateau. Uniek aan deze variant is dat deze uitermate geschikt is om als sfeervolle roomdivider te plaatsen. 

Wilt u meer weten over deze mooie, opvallende serie van Dik Geurts? Breng dan een bezoek aan onze stijlvolle showroom in Beneden-Leeuwen!