De Metro 150XT Eco Wave van Dru is een schitterende inbouw gashaard voorzien van het energiezuinige Eco Wave systeem. Deze royale gashaard heeft een schitterend zicht op het dynamische vlambeeld.

Brede gashaard met schitterend vuur

De Metro 150XT van Dru is een indrukwekkende, brede inbouw gashaard waarmee u optimaal kunt genieten van een heerlijke warmte. Deze haard is geschikt om een grotere ruimte aangenaam te verwarmen.

Gashaard voorzien van energiezuinige Eco Wave

Doordat de haard beschikt over Eco Wave, kunt u zelf eenvoudig de warmte regelen die past bij de situatie. Met het Eco Wave systeem kunt u het vermogen van de brander eenvoudig terugbrengen met behoud van een mooi vlambeeld. Zo wordt het niet te warm, maar kunt u toch blijven genieten van een sfeervol vuur en dat met besparing tot 50% op uw energieverbruik!

Metro 150XT voorzien van nieuwste technieken

De Metro 150XT van Dru is voorzien van de nieuwste technieken, zodat u weet dat u een kwaliteitsproduct in huis haalt. Bezoek onze uitgebreide showroom en ontdek het brede assortiment gashaarden van Dru.

Harlekijn Inspiration Shop van Dru

Harlekijn haarden en kachels is niet voor niets Inspiration Shop van Dru! Dat betekent dat Harlekijn exclusief door fabrikant Dru geselecteerd is en daarmee dé inspiratie-en belevingswinkel op het gebied van gashaarden en houtkachels.