Wij hebben goed nieuws voor liefhebbers van elektrische haarden. Faber komt namelijk met een nieuwe serie elektrische haarden mét verwarmingselement, de Faber E-Matrix Heat! Zo kunt u genieten van een geweldig elektrisch vuur en een heerlijke bijverwarming. 

Elektrische haarden E-Matrix met verwarmingselement

Elektriciteit is de energiebron van de toekomst. Het is dan ook niet vreemd dat de vraag naar elektrische haarden stijgt. Faber speelt hier goed op in, door de E-Matrix serie nu ook te leveren met verwarmingselement. Ontdek de haarden van de E-Matrix Heat serie en laat u verleiden door de schitterende vlammen en warmte. 

Ontdek het geweldige vuur van de elektrische Faber haard 

De E-Matrix serie is verkrijgbaar in twee formaten, namelijk 800/500 en de 800/650. Beide haarden zijn 80 cm breed, alleen de hoogte varieert. De 800/500 heeft een meer horizontaal vuurzicht, terwijl de 800/650 een vierkanter vlambeeld geeft. Beide haarden zijn voorzien van de nieuwste technieken en maken een einde aan het platte vuurbeeld van de elektrische haarden. 

Geniet van elektrisch vuur waar u maar wilt

Groot voordeel van een elektrische haard is dat deze eenvoudig geplaatst kan worden, waar u maar wilt! Een gasaansluiting of rookkanaal zijn namelijk niet nodig bij deze haard. Het enige dat de haard nodig heeft is een stopcontact en water. Wilt u een sfeervolle haard in uw slaapkamer mét een aangename warmte? Hiervoor is de E-Matrix Heat serie zeer geschikt! De E-Matrix Heat is niet geschikt om als hoofdverwarming te gebruiken, maar wel als bijverwarming. De haarden zijn verkrijgbaar als fronthaard, hoekhaard, 3-zijdige haard en tunnelhaard.

 

Onze adviseur vertelt u graag meer over de E-Matrix Heat

Houd onze website en Facebook in de gaten voor meer informatie over deze schitterende haarden. Wilt u nu al meer weten? Dan bent u van harte welkom in onze sfeervolle showroom! Hier vindt u de E-Matrix 800/650 III en de E-Matrix 800/650 II brandend opgesteld. De modellen in de showroom zijn niet uit de Heat-serie, maar geven wel een heel goed beeld van wat u kunt verwachten. En onze adviseur vertelt u natuurlijk graag meer over de Heat serie.