Nieuw in onze showroom is de Smart Bell 75/70 van Bellfires. Wat is er zo 'smart' aan deze gashaard? Dat zullen we u even haarfijn uitleggen.

Want waarom wordt deze gashaard van Bellfires smart genoemd? Wat is er zo bijzonder aan de Smart Bell 75/70? Dat leest u hier:

  1. Minimale inbouwdiepte - Door een inbouwdiepte van slechts 35 cm is deze compacte gashaard vrijwel in iedere situatie te plaatsen. Een haard van bescheiden formaat maar met een schitterend vuurbeeld! Alle modellen uit de Smart-serie kennen deze beperkte inbouwdiepte. Zo is er altijd een model te vinden dat passend is voor uw interieur. 
  2. Optionele convectie-ventilator  - Een convectie-ventilator zorgt voor een extra snell verspreiding van warmte in uw woning. Deze optie zit niet standaard op de Smart-modellen, maar u kunt hier wel voor kiezen!
  3. Premium fire - De Smart Bell wordt standaard uitgerust met de nieuwste brandertechniek van fabrikant Bellfires. De Premium Fire zorgt voor een levensecht vuurbeeld door de brandende houtstammen en het gloeiende kooltjesbed. De brander is schakelbaar, zodat u de kachel ook kunt gebruiken op minder koude dagen. Dat betekent een aanzienlijke verlenging van het stookseizoen!
  4. Geen bedieningskastje nodig - Via de voorzijde van het toestel is de haard eenvoudig te bedienen. Maar ook kunt u gebruik maken van een afstandsbediening. 
  5. Keuze uit verschillende kaders -  Om de haard helemaal aan te laten sluiten op uw interieur, heeft u keuze uit verschillende kaders. 
     

Breng een bezoek aan onze stijlvolle showroom in Beneden-Leeuwen en ontdek de Smart-serie van Bellfires. Geniet met deze gashaard van een sfeervol vuur dank zij de Premium Fire brander. Met slechts 1 druk op de knop ontsteekt u het vuur en kan het genieten beginnen. Hang onderuit in uw favoriete stoel of relax op de bank terwijl u wegdroomt bij het schitterende vlammenspel.