Verantwoord Verwarmen begint bij Harlekijn. Naast goed advies, een gecertificeerde installatie en training, bieden wij ook een verantwoord assortiment toestellen. Al onze modellen zijn nu al 'EcoDesign Ready'. Zo bent u verzekerd van verantwoord energiegebruik, een hoog rendement en lage emissies.

 

Bespaar op uw eniergiekosten met een kachel of haard

Het verwarmen van een woning wordt de komende jaren meer en meer maatwerk. Bent u op zoek naar een comfortabele warmte en wilt u tegelijkertijd besparen op uw energiekosten? In veel gevallen biedt een (lokale) haard of kachel de uitkomst! Een sfeervolle oplossing die prima past binnen de energiedoelstellingen van onze samenleving. Hoe? Dat leggen we u graag uit!

Perfecte oplossing voor uw woning

Klimaat, energie en milieu… Drie onderwerpen die van groot belang zijn voor de toekomst! In het Klimaatakkoord en de Energiewet heeft de regering belangrijke doelstellingen geformuleerd waar we allemaal ons steentje aan moeten bijdragen. Wij staan voor u klaar om samen met u de perfecte oplossing te vinden voor uw woning.

Harlekijn klaar voor de toekomst

Wij hebben ons beleid en assortiment aangepast en zijn daarmee klaar voor de toekomst! Wij bieden u alleen verantwoorde verwarming aan. Dat betekent dat wij oog hebben voor klimaat, energie en milieu en alleen de beste haarden en kachels leveren die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo weet u dat u bij ons geen verkeerde keuze kunt maken. Verantwoord Verwarmen doen we samen!

Slimme mix van energiebronnen

Woningverwarming begint met een goede isolatie. Dat is nodig om de warmte langer vast te houden in uw woning. Daarna is het vooral een kwestie van slim combineren. Kies bijvoorbeeld voor een sfeervolle haard in combinatie met een warmtepomp, een (hybride) CV-installatie en/of zonnepanelen. Met zo'n comfortabele en slimme mix is uw woning klaar voor de toekomst!

Waarom lokaal verwarmen met een haard of kachel?

Een warmtepomp geeft een constante stralingswarmte af van zo’n 20 graden. Maar wat als u echt even moet opwarmen bijvoorbeeld na een winterse boswandeling? Een lokale warmtebron is de ultieme manier om het weer lekker warm te krijgen. Ontsteek het vuur van uw hout- of pelletkachel of uw gashaard, waarna een heerlijke warmte de ruimte vult. Tegen die behaaglijke warmte kan een warmtepomp niet op!

Verantwoord assortiment in onze sfeervolle showroom

Naast goed advies, een gecertificeerde installatie en training, bieden wij ook een verantwoord assortiment toestellen. Al onze modellen voldoen aan EcoDesign, een Europese richtlijn met voorschriften voor een groot aantal energie gerelateerde producten, die in 2022 van kracht wordt. Zo bent u verzekerd van verantwoord energiegebruik, een hoog rendement en lage emissies. Dat is ook de reden dat u bij ons geen open stookplaats zonder deur vindt (openhaard).

Duurzame alternatieven voor verantwoord verwarmen

Wilt u uw vervuilende openhaard vervangen of renoveren? Bij ons vindt u bijzonder goede en duurzame alternatieven om uw woning verantwoord te verwarmen. Kies bijvoorbeeld voor een inzethaard die eenvoudig geplaatst kan worden. Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden, passend bij uw wensen en interieur.

Passende oplossing voor iedere woning

Wij denken graag mee in een passende oplossing, op onze website geven wij de verantwoorde mogelijkheden weer met de diverse brandstoffen.

Brandstofsoorten:
• Hout
• Gas
• Pellets
• Elektrisch
• Bio-ethanol

Harlekijn investeert in de toekomst

Harlekijn haarden en kachels investeert in de toekomst door sfeerbeleving en warmte op verantwoorde wijze samen te laten komen. Breng een bezoek aan onze showroom, bekijk ons uitgebreide assortiment haarden en kachels en ontdek op welke manier u uw woning verantwoord kunt verwarmen! 

Online meer te weten komen over Verantwoord Verwarmen? Lees onze blogberichten: