Bezoek onze Showroom

Element4 Elite 125E Elektrische haard

Elektrisch
Vergelijkbaar product in de showroom
information-circle
Ik ben geïnteresseerd
Elektrische haard van Element4 met stijlvol design Op zoek naar een elektrische haard met uniek vlambeeld en stijlvol design? Ontdek de elektrische haarden van Element4, waaronder de Elite 125E. Deze haard heeft een rijk vlambeeld met ultra HD LED technologie. Het vlammenspel is eenvoudig te regelen met de bijgeleverde afstandsbediening. Ook kunt de haard bedienen met smartphone of tablet. Deze haard wordt geleverd als one box systeem. Dat betekent dat 1 pakket wordt geleverd dat geschikt is voor installatie als fronthaard, hoekhaard of driezijdige haard. Een elektrische haard kan vrijwel overal geplaatst worden. Woont u in een appartement? Ook dan kunt u kiezen voor een elektrische haard. Het enige dat nodig is, is een stopcontact. Wilt u meer weten over de Element4 Elite 125E elektrische haard of de andere elektrische haarden uit ons assortiment? Wij verwelkomen u graag in onze 1.500m² showroom in Beneden-Leeuwen.
Elektrische haard van Element4 met stijlvol design

Op zoek naar een elektrische haard met uniek vlambeeld en stijlvol design? Ontdek de elektrische haarden van Element4, waaronder de Elite 125E. Deze haard heeft een rijk vlambeeld met ultra HD LED technologie. Het vlammenspel is eenvoudig te regelen met de bijgeleverde afstandsbediening. Ook kunt de haard bedienen met smartphone of tablet. Deze haard wordt geleverd als one box systeem. Dat betekent dat 1 pakket wordt geleverd dat geschikt is voor installatie als fronthaard, hoekhaard of driezijdige haard. Een elektrische haard kan vrijwel overal geplaatst worden. Woont u in een appartement? Ook dan kunt u kiezen voor een elektrische haard. Het enige dat nodig is, is een stopcontact. Wilt u meer weten over de Element4 Elite 125E elektrische haard of de andere elektrische haarden uit ons assortiment? Wij verwelkomen u graag in onze 1.500m² showroom in Beneden-Leeuwen.

Past dit toestel in mijn woning?

Onze adviseurs maken tijdens uw afspraak niet alleen een mooi ontwerp, maar weten ook welk toestel het beste bij u past. Zo maken zij van uw huis uw thuis.

Lees hier intussen alles over verantwoord verwarmen in onze blogartikelen.
Er is meer mogelijk dan u denkt.

Opties

Bij Harlekijn Haarden en Kachels denken wij met u na over de kleinste details.

De mogelijkheden zijn talrijk. Hier een kleine greep over hoe u uw kachel kunt verrijken. Ervaar het zelf in de showroom.

Interieur

Het interieur van deze haard is op een aantal punten aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Brander decoratie

Gaat u voor het gevoel van een kampvuur met de bruine houtset? Of wilt u liever een moderne inrichting van uw haard en kiest u voor de kiezelset met witte stenen.

Model

Let op. Dit product kent meerdere uitvoeringen. Het getoonde product kan afwijken.

Wij maken uw bezoek aan onze uitgebreide en eigentijdse showroom de moeite waard!

Van oriëntatie tot en met nazorg, wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de perfecte haard.

  heroicons/outline/check-circle Waaronder deze  

Bezoek onze showroom heroicons/outline/chevron-right Maak een afspraak heroicons/outline/chevron-right

Specificaties van de Element4 Elite 125E Elektrische haard

 • Type toestel
  : Inbouw
 • Model
  : Elite 125 E
 • Merk
  : Element4
 • Bediening
  : App / tablet
 • Vuurzicht
  : 3 Zijdig
 • Brander
  : Ultra HD Brander
 • Brander decoratie
  : Houtstammen
 • Glassoort
  : Ontspiegeld
 • Breedte
  : 1285 mm
 • Hoogte
  : 587 mm
 • Diepte
  : 315 mm
 • Gemiddeld vermogen
  : 1.5 kW
 • Brandstof
  : Elektrisch

Veel gestelde vragen

Element4 Elite 125E
Element4 Elite 125E
€ 2.999,-
information-circle
Ik ben geïnteresseerd