Om de schouwen (nog) beter tot hun recht te laten komen, heeft Harlekijn nu een heuse 'jachtkamer' in de showroom! Een sfeervolle ruimte waar u diverse schouwen vindt in mooie opstellingen, gecombineerd met een sfeervolle haard of kachel.

Een haard voegt sfeer toe aan uw interieur

Wanneer u de jachtkamer binnenloopt, valt meteen op hoeveel sfeer een haard of kachel toevoegt aan een interieur. Eén van de combinaties die u hier tegenkomt is de elektrische kachel Dimplex Sunningdale en de schouw Le Beaux 157. De Dimplex Sunningdale is een klassiek-tijdloze sfeerkachel die past in verschillende interieurstijlen. De vrijstaande elektrische kachel is gemaakt van robuuste materialen en heeft een wat stoer uiterlijk. 

Dimplex Sunningdale elektrische kachel

Eenvoudig en snel genieten met een elektrische haard

Heeft u geen rookgasafvoer of rookkanaal, maar wilt u toch genieten van een sfeervol vuurbeeld? Dan is een elektrische haard dé uitkomst! Elektriciteit is de energiebron van de toekomst. Het enige dat u nodig heeft is een stopcontact. De Dimplex Sunningdale is standaard voorzien van een verwarmingselement. Zo kunt u ook nog opwarmen bij de kachel. 

Combineer uw gashaard met een stijlvolle schouw

Een andere sfeervolle combinatie die u tegenkomt in de jachtkamer is de Kalfire GP105/79F met schouw Maarten. Deze schouw is speciaal op maat gemaakt voor de Kalfire gashaard. De Kalfire GP105/79F is een moderne inbouwhaard voorzien van een prestigebrander. Daarmee wordt een zeer realistisch vuurbeeld gecreëerd en kunt u optimaal genieten van de gezellige sfeer van een gashaard en een heerlijke warmte!

Kalfire GP105-79F gashaard

 

Ontdek de haarden en kachels in onze jachtkamer

 

Nieuwsgierig geworden naar onze jachtkamer? U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom en natuurlijk de jachtkamer. Onze adviseurs staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met de zoektocht naar uw droomhaard.