De zomer is in zicht, dat betekent dat het tijd is voor een verbouwing van de showroom! Wij houden onze showroom up-to-date, daarom moeten diverse modellen plaats maken voor nieuwe haarden en kachels. De haarden en kachels die uit de showroom gaan, kunt u nu extra voordelig aanschaffen.

Moderne gashaarden en houtkachels in de outlet

In onze outlet vindt u een uitgebreide collectie haarden en kachels. Zo hebben we gashaarden zoals de Kalfire G110/37S, Dru Lugo 80/3 Eco Wave en de Tulp B-50. Allemaal inbouwhaarden met een geheel eigen uitstraling.

Daarnaast zijn er diverse houtkachels in de outlet, waaronder de vrijstaande Jotul F100 CB, Spartherm Varia SH inbouwhaard en de vrijstaande Skantherm Elements. De Dimplex Nissum is de enige elektrische haard uit onze outlet. Maar natuurlijk vindt u in onze uitgebreide showroom nog meer elektrische haarden. Ook  de schouw Toronto komt u tegen bij onze outletmodellen. 

Kalfire G110/37S perfectie in design en techniek

De  G110/37S is een moderne 3-zijdige inbouw gashaard van Kalfire. Bij een haard van Kalfire bent u verzekerd van een unieke sfeerbeleving, een duurzaam product, gemakkelijke bediening en een stukje vakmanschap. Het realistische vlammenspel maakt diepe indruk. En dat is toch waar het om gaat? Niet alleen de heerlijke warmte, maar juist ook de sfeer maakt een haard een uniek element van uw woonkamer. De haard is kaderloos, zodat het vuur alleen omgeven wordtd door glas. Hierdoor ontstaat een perfect 3-zijdig vuurzicht. 

Kalfire G110/37S

Diverse Jotul houtkachels met schitterend vuur

De Jotul F100 CB en de Jotul F500 CB vindt u ook bij onze aantrekkelijk geprijsde haarden. Jøtul produceert krachtige kachels, die ontworpen en geproduceerd zijn om de kou te verjagen. Harlekijn biedt deze krachtpatsers aan op de Nederlandse markt, zodat ook ú kunt genieten van een Noors stukje vakmanschap met een Jøtul houtkachel. Hoewel de Jøtul F 100 klein van formaat is, weet deze houtkachel wel indruk te maken. De gietijzeren kachel is namelijk voorzien van een elegante versiering met een traditioneel Noors handwerkpatroon. Dat maakt de kachel uniek en een opvallende sfeermaker voor uw kamer. Daarnaast geven de bogen een uniek zicht op het schitterende vlammenspel. De Jøtul F100 is een compacte houtkachel geschikt voor houtblokken tot een lengte van 40 cm.

 

 

Royale houtkachel van Jotul met klassiek design

De F500 van van de Noorse fabrikant Jøtul is een royale houtkachel met een klassiek design. Door de glazen deur heeft u perfect zicht op de dansende vlammen. De kachel is uitermate gebruiksvriendelijk doordat u hout kunt bijvullen via de frontdeur, maar ook via de zijdeur. Jøtul speelt hiermee in op het gebruikersgemak voor de klant wat steeds belangrijker wordt. U wilt toch ook eenvoudig genieten van een knapperend houtvuur? 


Jotul F500 CB houtkachel

 

Elektrische hangende haard van Dimplex

Liever een elektrische haard? Dan moet u snel zijn! In de outlet hebben wij op dit moment alleen de Dimplex Nissum hangende haard. Groot voordeel aan een elektrische haard is dat deze vrijwel overal te plaatsen is, zonder rookkanaal of schoorsteen. Het enige dat nodig is om het vuur aan te wakkeren, is een stopcontact. 

Bezoek de showroom voor de outletmodellen

De outletmodellen van onze haarden en kachels vindt u in onze showroom. Onze adviseurs staan voor u klaar om u meer uitleg te geven over de modellen die de showroom gaan verlaten. En wanneer u dan toch in onze showroom bent, kunt u eventueel ook informatie inwinnen over die ene vrijstaande houtkachel die al tijden door uw hoofd spookt, of die duurzame pelletkachel van Nordic Fire die uw vrienden recentelijk hebben aangeschaft.