Bezoek onze Showroom

Nordic Fire Finn Pelletkachel

Pellet
Brandend in de showroom
VrijstaandAfstandsbediening Alle productspecificaties
Ik ben geïnteresseerd
Moderne pelletkachel voorzien van de nieuwste technieken Geluidsarm, touch afstandsbediening, traploze continu motor, quick start, relaxfunctie en full auto cleaning. Dat zijn nog maar een aantal unieke voordelen van pelletkachel Finn. Zegt het u allemaal niet zoveel? Natuurlijk geven onze adviseurs in de showroom u uitgebreid uitleg en advies in onze 1.500m² showroom in Beneden-Leeuwen. Oude modellen pelletkachels kunnen nogal eens wat lawaai veroorzaken. Door de traploze continu motor, gietijzeren warmtewisselaar en de relaxfunctie is de Finn een stillere pelletkachel. Het vuur is eenvoudig te regelen via de touch afstandsbediening of de Wifi module. Hiermee kunt u zelfs vanaf een andere locatie de pelletkachel al inschakelen. Op die manier komt u thuis in een warm huis. Heerlijk! Meer weten over e Nordic Fire Finn pelletkachel of de andere pelletkachels in ons assortiment? U bent van harte welkom bij Harlekijn in Beneden-Leeuwen.

Optimaal genieten met de Finn pelletkachelPast dit toestel in mijn woning?

Onze adviseurs maken tijdens uw afspraak niet alleen een mooi ontwerp, maar weten ook welk toestel het beste bij u past. Zo maken zij van uw huis uw thuis.

Lees hier intussen alles over verantwoord verwarmen in onze blogartikelen.
Er is meer mogelijk dan u denkt.

Opties

Bij Harlekijn Haarden en Kachels denken wij met u na over de kleinste details.

De mogelijkheden zijn talrijk. Hier een kleine greep over hoe u uw kachel kunt verrijken. Ervaar het zelf in de showroom.

Bediening

Dit toestel is zowel met handbediening als met een afstandbediening te regelen. Vraag in de showroom naar de mogelijkheden.

Rookgasaansluiting

Bij dit toestel kan de rookgasafvoer op zowel de bovenzijde als de achterzijde worden aangesloten. Vraag uw adviseur naar uw beste keuze!

Wij maken uw bezoek aan onze uitgebreide en eigentijdse showroom de moeite waard!

Van oriëntatie tot en met nazorg, wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de perfecte haard.

  Waaronder deze  

Bezoek onze showroom Maak een afspraak

Specificaties van de Nordic Fire Finn Pelletkachel

 • Type toestel
 • Model
  : Finn
 • Merk
  : Nordic Fire
 • Bediening
  : Afstandsbediening
 • Vuurzicht
  : Front
 • Deurtype
  : Draaideur
 • Rookgasaansluiting
  : 80
 • Rookgasafvoer
  : Achteraansluiting
 • Breedte
  : 500 mm
 • Hoogte
  : 753 mm
 • Diepte
  : 610 mm
 • Gewicht
  : 140 kg
 • Rendement
  : 92 %
 • Rendementsklasse
  : A++
 • Minimaal vermogen
  : 2.5 kW
 • Gemiddeld vermogen
  : 4.3 kW
 • Maximaal vermogen
  : 6 kW
 • Brandstof
  : Pellet
 • Houtsoort
  : Pellets

Veel gestelde vragen

Mag de rookafvoer van een kachel door de muur?
Mag de rookafvoer van een kachel door de muur? Dat hangt er vanaf wat voor type toestel wordt aangesloten. De afvoer van een pelletkachel en houtkachel mag bijvoorbeeld niet door de muur, maar die van een gashaard of propaanhaard wel. We vertellen u er meer over in dit blogbericht. Verder lezen.
Wat is het rendement van mijn kachel?
Bij de aanschaf van een kachel of haard, speelt het rendement een grote rol. Het rendement geeft de energieprestatie van een kachel weer. Verder lezen.
Kan een stookverbod worden opgelegd?
In het Bouwbesluit staat waaraan een haard of kachel, de schoorsteen, de brandveiligheid, etc. moeten voldoen. De gemeente mag geen uitzondering maken. Verder lezen.
Is een bouwvergunning nodig?
Of u wel of geen bouwvergunning nodig heeft voor uw haard of kachel, is een vraag die niet zomaar even met “ja” of “nee” te beantwoorden is. Verder lezen.
Wat betekent het CE-keurmerk?
Elke haard of kachel die in Nederland op de markt wordt gebracht, dient voorzien te zijn van het CE-keur. Dit is een verplicht keurmerk voor de minimale specificaties.  Verder lezen.
Nordic Fire Finn
Nordic Fire Finn
€ 3.975,-
Ik ben geïnteresseerd
Moderne pelletkachel voorzien van de nieuwste technieken

Geluidsarm, touch afstandsbediening, traploze continu motor, quick start, relaxfunctie en full auto cleaning. Dat zijn nog maar een aantal unieke voordelen van pelletkachel Finn. Zegt het u allemaal niet zoveel? Natuurlijk geven onze adviseurs in de showroom u uitgebreid uitleg en advies in onze 1.500m² showroom in Beneden-Leeuwen. Oude modellen pelletkachels kunnen nogal eens wat lawaai veroorzaken. Door de traploze continu motor, gietijzeren warmtewisselaar en de relaxfunctie is de Finn een stillere pelletkachel. Het vuur is eenvoudig te regelen via de touch afstandsbediening of de Wifi module. Hiermee kunt u zelfs vanaf een andere locatie de pelletkachel al inschakelen. Op die manier komt u thuis in een warm huis. Heerlijk! Meer weten over e Nordic Fire Finn pelletkachel of de andere pelletkachels in ons assortiment? U bent van harte welkom bij Harlekijn in Beneden-Leeuwen.